Razlika je bila 14 razlike, a malo je falilo da ima tih 350 poena publike.U svakom slucaju to je bio primer da se ne mozemo uvek osloniti na publiku, cak i ove godine BL pobedio za 4 poena nad Izrael, a realno je mogao komotno da ima 350-400 od publike.
Ja sam uvek da treba da se ispostuje zelja milionskog gledalista. Pa makar to bilo i iz sazaljenja kao za Ukrajinu, jer bolje odrediti pobednika veliki broj ljudi, nego da ga odredjuje nekolicina potplacenih karikatura koji sve rade za vreme ziriranja samo ne slusaju muziku.Smatram da je žiri itekako potreban na ESC-u, evo već drugu godinu zaredom pobednik po publici bi bila pesma koja se može nazvati "joke entry".. Znam da pesma ima neku poruku, ali šta uopšte znači RTTD?! Takođe ima i šaljivih delova pesme kao npr. "Meow, cat, please meow back" kao i onaj ples koji je smešan i zabavan... A mi smo došli do toga da pojedini priželjkuju Desingericu na ESC-u kako bi postigli neki bolji plasman kao i da se o nama priča pa kako god... Istinito, ali u istom trenutku tužno i žalosno...
Ma sve je otislo da ne kazem gde....ali opet cu pre izabrati publiku nego ziri.Koja je razlika između nekolicine potplaćenih karikatura u vidu žirija, i malo veće količine potplaćenih karikatura u vidu "publike" koja takođe glasa po narudžbi? Izraelci su umalo pobedili po publici jer su imali vanvremensku pesmu?
Što se Nema tiče, meni je on kao pojava toliko iritantan (da ne kažem debilan), pogotovo sa onim psiho fejk osmehom gde na silu otvori usta do tačke razdvajanja viličnih kostiju
Kakva kolaboracija sa Nemom?! Cekamo na duet sa Teya DoromMozda sam ovo trebala postaviti na ukrajinskoj temi