ch Švajcarska 2024: Nemo - The Code

Pa i Ukrajina 2022 je bila pobednik tvta. I dzabe cete govoriti da se ne vazi jer nisu samo ukrajinci glasali za nju.

U svakom slucaju to je bio primer da se ne mozemo uvek osloniti na publiku, cak i ove godine BL pobedio za 4 poena nad Izrael, a realno je mogao komotno da ima 350-400 od publike.

U svakom slucaju to je bio primer da se ne mozemo uvek osloniti na publiku, cak i ove godine BL pobedio za 4 poena nad Izrael, a realno je mogao komotno da ima 350-400 od publike.
Razlika je bila 14 razlike, a malo je falilo da ima tih 350 poena publike.

Od korone ne treba vise ni na sta da se oslanjamo. Evrovizija je prsla i to je to.

Smatram da je žiri itekako potreban na ESC-u, evo već drugu godinu zaredom pobednik po publici bi bila pesma koja se može nazvati "joke entry".. Znam da pesma ima neku poruku, ali šta uopšte znači RTTD?! Takođe ima i šaljivih delova pesme kao npr. "Meow, cat, please meow back" kao i onaj ples koji je smešan i zabavan... A mi smo došli do toga da pojedini priželjkuju Desingericu na ESC-u kako bi postigli neki bolji plasman kao i da se o nama priča pa kako god... Istinito, ali u istom trenutku tužno i žalosno...

Smatram da je žiri itekako potreban na ESC-u, evo već drugu godinu zaredom pobednik po publici bi bila pesma koja se može nazvati "joke entry".. Znam da pesma ima neku poruku, ali šta uopšte znači RTTD?! Takođe ima i šaljivih delova pesme kao npr. "Meow, cat, please meow back" kao i onaj ples koji je smešan i zabavan... A mi smo došli do toga da pojedini priželjkuju Desingericu na ESC-u kako bi postigli neki bolji plasman kao i da se o nama priča pa kako god... Istinito, ali u istom trenutku tužno i žalosno...
Ja sam uvek da treba da se ispostuje zelja milionskog gledalista. Pa makar to bilo i iz sazaljenja kao za Ukrajinu, jer bolje odrediti pobednika veliki broj ljudi, nego da ga odredjuje nekolicina potplacenih karikatura koji sve rade za vreme ziriranja samo ne slusaju muziku.

Koja je razlika između nekolicine potplaćenih karikatura u vidu žirija, i malo veće količine potplaćenih karikatura u vidu "publike" koja takođe glasa po narudžbi? Izraelci su umalo pobedili po publici jer su imali vanvremensku pesmu?

Što se Nema tiče, meni je on kao pojava toliko iritantan (da ne kažem debilan), pogotovo sa onim psiho fejk osmehom gde na silu otvori usta do tačke razdvajanja viličnih kostiju

Koja je razlika između nekolicine potplaćenih karikatura u vidu žirija, i malo veće količine potplaćenih karikatura u vidu "publike" koja takođe glasa po narudžbi? Izraelci su umalo pobedili po publici jer su imali vanvremensku pesmu?

Što se Nema tiče, meni je on kao pojava toliko iritantan (da ne kažem debilan), pogotovo sa onim psiho fejk osmehom gde na silu otvori usta do tačke razdvajanja viličnih kostiju
Ma sve je otislo da ne kazem gde....ali opet cu pre izabrati publiku nego ziri.

Publika kad bude glasala po principu jedna osoba, jedan glas, tada će sve i imati smisla. Npr ja glasam maksimalno sa tri telefona, Petar sa isto toliko na isti način i to je 120 glasova za nekoga od 2 osobe. Sto drugih ljudi pošalje po jedan glas za drugog kandidata. I na kraju nas dvojica nadglasali sto ljudi. I svoži će reći, to je volja publike.

Da je u svim zemljama samo osoblje ambasada Izraela glasalo za njih sa maksimalnim brojem poruka, bilo bi dovoljno za bodove u manjim zemljama.

Jedan broj, jedan glas i to je to.

Ovo će biti pobjednik u rangu one dvije sim kartice iz 2011. Zivi bili pa vidjeli. Peto mjesto televotinga ne moze biti pobjednik am sori.

Kao da je, ne znam, Never let you go pobijedio Lordije. Već drugu godinu zaredom svojim unaprijed odlučivanjem pobjednika uništavaju Euroviziju kakva je nekad bila, ali sve će im doći na naplatu ako nastave. Ajmo klađenje koga će žiri napuniti sljedeće godine, mogla bi Francuska.

Peto mesto je samo zato što su Ukrajina i Izrael organizovanim glasanjem pokupile skoro 700 poena drugim državama. Nemo je imao jedan poen manje od Francuske, tako da je de fakto podeljeno drugo mesto kod publike zajedno sa Francuskom.

Samo zato što ti se lično ne dopada pobednik, ne znači da je loš ili da će biti zaboravljen. Štaviše, osim fanova na Balkanu, Nemo je prilično univerzalno prihvaćen kao ovogodisnjj pobednik i pesma je #1 među evrovizijskim fanovima na aplikaciji. Arcade nije pobedila kod publike, pa je postala najuspešnija pesma u istoriji Evrovizije.

Moj top 2 su bile Svajcarska i Hrvatska i navijao sam da pobedi Hrvatska da se komsije radiju i da kod nas bude hajp sledece godine. Ali ako ostavim zemlje po strani i gledam samo pesme i nastupe Svajcarska bi bila moj izbor za pobednika. Lazanja mi je bio odlican, energije vrh, pesma top, ali Nemo mi je imao wow efekat.

Back