A o Sanju Vučić i Nevenu?Ziri se bas ogresio o Konstraktu
Ludilo na svom vrhuncuuu, popravila dan,mesec i godinu sa jednim coveromZorja peva The Code
Nek budu zadovoljne mogle su i gore da prodju koliko su pesme bile nevidiljive. Dzabe ti vokal kad imas prosecnu pesmu. Svajcarcu se to nije desilo, jer je pored vokala imao i teatralniju i stvarno filmsku pesmu.A o Sanju Vučić i Nevenu?
Sanja je imala baš dobru pesmu, meni čak i najbolju u onako užasno lošoj godini 2016....
Onakvoj dobroj pesmi da daju 38 poena, a Neveni koja je bila jedan od 2-3 najbolja vokala na celom takmičenju 2019.godine onako bedne poene??
Da su ove 2 pesme bile užasne, grozne morbidne pa da razumem, ali opet žiri koji ocenjuje izmedju ostalog i vokal da ih toliko masakrira, to nije bilo fer i korektno zaista nimalo...
Sanja Vučić imala nevidljivu pesmu?Nek budu zadovoljne mogle su i gore da prodju koliko su pesme bile nevidiljive. Dzabe ti vokal kad imas prosecnu pesmu. Svajcarcu se to nije desilo, jer je pored vokala imao i teatralniju i stvarno filmsku pesmu.
Ma to je netačno. Napisala sam već post o tome.Čitam Nemo budući srpski zet/snaja. Čestitam
Pa šta fali i da jeste. Doduše, srpski portali stručnjaci napraviti bomba pričuMa to je netačno. Napisala sam već post o tome.
Pa ne fali ništa, ali nije šmrcPa šta fali i da jeste. Doduše, srpski portali stručnjaci napraviti bomba priču![]()
Ja sam više pristalica verzije sa simfonijskim orkestrom. A za pevanje nek se pobrine Zorja, videli smo da može bez problema to.Definitivno The Code više leži ženama. Svakim danom je sve više covera i uglavnom pesmu pevaju ženski izvodjači ili su instrumentalne verzije.Njima je lakše da uklope falsete, repovanje i pevanje punim glasom.
Mislim da će našu verziju pevati više izvodjača od kojih će biti bar jedna žena. Svidja mi se kako su to Norvežani izveli pred Nemom u Malmeu. Ili će se odlučiti samo za instrumentalnu verziju i tako iskoristiti omiljeni im Big Bend RTS.
Aranžman već imaju.