Ali ako zamenimo zemlje, svakako bi jaz bio mnogo manjiPaaa...
Unicorn je meni generalno slušljivija, laganija, nenametljiva a ujedno i scenska i radijska plus je nastup bio baš sveden i kao sa MTV scene, dok mi je Firefighter ok pjesma gdje se potencira samo Nutsin glas, ona top odigrala i nastupala, ali ipak mi je izraelski nastup i izvođenje bilo primamljivije, stoga me ne čudi što je Noa bila tako visoko a Nutsa ne, iako mi je ova druga draža
Ko god da je bio u žiriju, ove godine bi jako ubedljivo po žiriju pobedila Švajcarska, nebitno ko je u žiriju..Što nas opet dovodi do toga da nisu svake godine isti ljudi u žiriju i da ne razmišljaju svi isto
Ma naravno, kao i u mnogim drugim slučajevima
Meni je eto bilo nejasno da je konkretno Mengoni ostao 160 poena iza Loreen nakon onakve interpretacije i pjesme, a i da je Noa bila ispred njega ili odmah tu uz njega po bodovima. Odlična je ona bila, ali eto samo godinu prije je isto ženski bop sa koreografijom bio u vrhu žiriju pa je nekako logično bilo da jedini takav prošle godine isto bude u vrhu
Izrael je u svakom smislu te reči bio idealan za pobednika te godine, plakao je spiker Izraela secas se 2017.godine da vise nikada nece ucestovati, jer im propada nacionalni servis i rekao da vise nikada nece biti, kad na kraju sledece godine..........Kao sto EBU nije zeleo 2018. godine da Kipar pobedi
Neki Grk. Najlepši izvodjač covera pesme. Posle baba koje pevaju "Money,Money" bitno mi je da je očigledan.Ma ko ti je taj...provukao glas kroz nekoliko filtera i opet ga Zorja pojela onim coverom na suvo, u svojoj sobi i sa 50% snage.
The code može pevati samo jedna osoba na pze25.Olja, kad si već rešila da se na PZE 25 peva The Code
I posle svega ja hoću njega.
Ta jedna osoba treba da šutne svoj tim i da napokon počne da sarađuje sa pravim ljudima, pa da je sledeće godine gledamo kao pobednicu PZE25The code može pevati samo jedna osoba na pze25.![]()