Bilo bi dobro da uopšte nemamo kladionice, jer mislim da i žiri i publika uzimaju u obzir to prilično, i onda su retka iznenađenja.Meni je samo drago kada favorit kladionice ne pobedi, cak sa tolikim procentima. Ove godine kladionice su par puta bas zestoko pogresile, sto mi je bas zbog kladionica veoma drago.
Nisu morali da nameštaju kada je neko došao sa najupečatljivijim nastupom. Na stranu što nije bio moj prvi favorit, ali mislim da je zaslužena pobeda. Nije nužno da pobedi favorit publike, inače bi žiri bio nepotreban. Ovde mnogi drame jer im favorit nije pobedio, a koliko sutra će se, baš kao i ove godine na PZE-u, moliti da žiri vadi stvari.Jeste, namestili su bar da pobedi originalna pesma i nastup i da ESC sasvim slučajno ode na neutralni teren nakon burne godine, ko bi se tome nadao.
Ovo je svakako istina i mora da se promijeni ploča sledeće godine.I problem je što previše dajete ovlasti fanovima i žiriju, a general public je taj koji treba odabrati. Jbg to je tako.
Super, da ESC bude blizu sedišta EBU, sve pod kontrolom sledeće godine.Ženeva aplicirala
Molim? To je rekla?!Još je naveo koje mu države odgovaraju. Bravo, kralju moj! Ponos!
Ali gde je svima dokaz da je glasanje žirija namešteno ili orkestrirano? Ko ga je namestio i zašto baš Švajcarska?
Takođe, zar se nisu već oglašavali ljudi koji su prethodnih godina bili u srpskom žiriju i rekli kako nisu dobijali nikakve sugestije za koga da glasaju niti je bilo dogovora sa drugim delegacijama?
Odakle vam da imate veći uvid u glasanje od ljudi koji su učestvovali na samoj Evroviziji? Ne razumem aroganciju zaista.
Zanimljivo je da vam je problem broj poena od žirija za Nema ali vam nije problem to što je taj isti žiri dodelio preko 200p Baby Lazanji čija pesma, budimo iskreni, uopšte nije tip pesme za koju bi žiri toliki broj poena dao... Možemo reći da je to samo zbog toga što je važio za najvećeg favorita u javnosti i neki vid podrške