Nanulina
Ekspert
Zakaya, s oproštenjem leave us aloneMeni je ovo top
Postovi ovde izgledaju kao koment sekcija na fejsbuk stranci blica
Zakaya, s oproštenjem leave us aloneMeni je ovo top
Nije kao da ni Švajcarci ne uplaćuju za svoje godinama lol.Meni je Malta 2021. bila potpuno nelogičan prvi favorit skoro 2 mjeseca ali kad se saznalo zašto je bilo tako, imalo je smisla
Pogledah sada, Gjon bio 6.mesto na kladionic i to po procentima ni blizu pobede nije bio, Maneskin 26%, a Gjon samo 5%, tako da...Nije kao da ni Švajcarci ne uplaćuju za svoje godinama lol.
Gjon je 2021 bio prvi isto, pa su prošle godine uplaćivali za onog što neće da bude vojnik, jedno dva meseca je on bio 13. i ni da mrdne.
Neumesno.Meni je ovo top
Pa baš nije socijalno angažovana pesma nego lična.Ne volim ove socijalno angažovane pesme zato što fokus skoro uvek bude na "poruci", a ne na samoj pesmi
Dobro da, ali u isto vreme je i socijalna pošto se bavi tematikom prihvatanja takvih ljudi u društvu, dakle društveno-angažovanaPa baš nije socijalno angažovana pesma nego lična.
A dobro, ali Đ*n je bar bio top3 i pobjednik žirija pa je njegova pozicija u vrhu na kladži bila i realnaNije kao da ni Švajcarci ne uplaćuju za svoje godinama lol.
Gjon je 2021 bio prvi isto, pa su prošle godine uplaćivali za onog što neće da bude vojnik, jedno dva meseca je on bio 13. i ni da mrdne.
Generalno ne volim kladionice ni najmanje, zašto ne bi mogle kvote da izađu nedelju dana pred takmičenje kao kod nas za pze, a ne da nam upropaštavaju celu sezonu, da se tri meseca samo trubi ko se spustio, ko se podigao itd.A dobro, ali Đ*n je bar bio top3 i pobjednik žirija pa je njegova pozicija u vrhu na kladži bila i realna
Upravo! Hurricane su bile jeftine, kostimi su bili jeftini, ''Destiny's inappropriate aunty'' kako ih je Graham Norton nazvao, a onda sledeće godine dođe Chanel sa još provokativnijim kostimom, doslovno ceo gluteus napolje, kao i Kaleen na pre party-u pre neki dan, ali za to niko ništa ne kaže. Nemam lično protiv toga ništa, ali oni koji su se bunili za Hurricane su odjednom zaćutali.slično percepciji o bop devojkama i imidžu
Meni ne smeta nijedna od navedenih, više mi je do prikrivenog licemerja kada je (i da li je) nešto vredno pažnje zbog poruke koje nosi.Upravo! Hurricane su bile jeftine, kostimi su bili jeftini, ''Destiny's inappropriate aunty'' kako ih je Graham Norton nazvao, a onda sledeće godine dođe Chanel sa još provokativnijim kostimom, doslovno ceo gluteus napolje, kao i Kaleen na pre party-u pre neki dan, ali za to niko ništa ne kaže. Nemam lično protiv toga ništa, ali oni koji su se bunili za Hurricane su odjednom zaćutali.
Itekako postoje predrasude na osnovu toga pod čijom si zastavom.
Da to niko nije rekao kao što tvrdiš ne bih ja ovde razglabala o tome. Itekako fanovi pričaju da treba da se glasa za njega jer bi time pružili podršku i pokazali da se različitosti prihvataju.bukvalno niko nikad nije rekao strejt ljudi trebaju da glasaju za ovog ili onog da pruze podrsku lgbtazbuka zajednici