se Švedska 2024: Marcus & Martinus - Unforgettable

U 2024. se nitko više ne loži na nastupe bez pjesme, to je tako prošla decenija. Ne samo na ESC-u, nego i generalno u muzičkoj industriji, kako kod nas, tako i u svijetu.

Ovo je tako dosadno. I ne uspoređujte sa Tattoo kod koje ti dah zastane od melodičnosti refrena.

E da, vizuelno nastup im je odličan, moram da pohvalim. To je baš ono standardno švedski uradjeno, 😉 odlično je. Dakle sve sem pesme mi je dobro. 😃

Realno izašli su malo iz svojih okvira sa ovom pesmom, ne skroz ali elektronika i house pop nakon četiri godine baladetina je super promena!

Nisam čuo ništa iz ovogodišnje MF ponude, ali ovo mi je skroz interesantno.

Nastup dosta doprinosi utisku, ali mi se dopada i zvuk. Mika i Giba su previše boyish i voleo bih jači vokal, ali lepo su i ovako sve upakovali.

Previše generički za moj ukus. Sreća pa predstavljaju Švedsku koja bi bila u Top10 pa taman poslala M.IRU i Percepciju.

U 2024. se nitko više ne loži na nastupe bez pjesme, to je tako prošla decenija. Ne samo na ESC-u, nego i generalno u muzičkoj industriji, kako kod nas, tako i u svijetu.

Ovo je tako dosadno. I ne uspoređujte sa Tattoo kod koje ti dah zastane od melodičnosti refrena.
Pa opet je sve lični utisak, a nije kao da je prošle godine Unicorn bila top 3 isključivo zbog nastupa i preje*ozovne pjevačice. Pjesma kao pjesma nije bila za top 10 uopšte, a ova je mnogo aktuelnija i modernija od te

Muške verzije Nevene Božović, harizmu videli samo u Rečniku Matice Srpske (ili Matice Švedske, šta već imaju tamo kod njih)

Pa opet je sve lični utisak, a nije kao da je prošle godine Unicorn bila top 3 isključivo zbog nastupa i preje*ozovne pjevačice. Pjesma kao pjesma nije bila za top 10 uopšte, a ova je mnogo aktuelnija i modernija od te
Pa opet je ona nesto servirala, bilo je zabavno.

Ovi su prokuvani na 90

Back