225. FSC - VS

Ja kao novi član bih svašta nešto predložio,samo mi nije jasno zašto određeni ljudi ovde imaju problem sa diskusijom oko pravila? Isto tako zašto nešto mora po svaku cenu biti tako kao da je sveto pismo. Razumem da postoji neka FSC tradicija ali tu smo da bismo predlagali nove ideje.. Meni glasanje npr u oba polufinala ne zvuči loše. Ja sam se prvi put zeznuo pa sam poslao glasove i za prvo polufinale.. i meni to npr ima smisla. Takođe za rokove sam već pisao.#predugotraje
Nadam se da me niko ovde neće pogrešno shvatiti ,nisam kritičar samo iznosim svoje predloge. Ništa lično 😁 super mi je sve ovo i zabavlja me neizmerno ovo takmičenje!

Ženo, imamo temu za pravila pa diskutuj, ko ti brani. 💀

Ženo, imamo temu za pravila pa diskutuj, ko ti brani. 💀
Ti si započeo diskusiju o pravilima ovde i pisao 10+ posta samo o tome, a sada šalješ ljude na drugu temu. Apsolutno niko nije odstupio od teme, s obzirom da je ovo FSC tema, a diskutuje se o pravilima istog. Ako te je smorilo, ne moraš da odgovaraš na svaki post. yikes

Ti si započeo diskusiju o pravilima ovde i pisao 10+ posta samo o tome, a sada šalješ ljude na drugu temu. Apsolutno niko nije odstupio od teme, s obzirom da je ovo FSC tema, a diskutuje se o pravilima istog. Ako te je smorilo, ne moraš da odgovaraš na svaki post. yikes
Šta 'oćeš sad pa ti?! :D Admini su rekli šta imaju na predloge koji su se pojavljivali ovde, tako da ne znam šta bismo dalje spamovali temu kad postoji TEMA za pravila lol

Zato što se svaki put diskutuje oko istog. I zato što ako je već jednom ispričano sve oko pomenute teme ne znači da treba da se vrtimo u krug. A vidim da je i pojedincima izgleda baš dosadno pa im je cilj da se sama izdanja smenjuju kao na traci. Može se regulisati da rok za prijavu bude 5/6 dana (da se izbaci sedmodnevni rok), ali glasanje treba ostaviti ovako kako je.

@Ivana ja prvi put diskutujem oko ovoga i prethodni FSC mi je bio prvi put da učestvujem. Više svakako neću pisati o ovome.

Šta 'oćeš sad pa ti?! :D Admini su rekli šta imaju na predloge koji su se pojavljivali ovde, tako da ne znam šta bismo dalje spamovali temu kad postoji TEMA za pravila lol
Ne znam kako da shvatim ovo pitanje, tako da ću ga ignorisati. Svejedno je da li neko piše ovde ili tamo, ne vidim potrebu da se eksplicitno piše na toj temi. Ova tema je svakako vezana za FSC i ne doživljavam komentare iznad kao spam.

@Ivana ja prvi put diskutujem oko ovoga i prethodni FSC mi je bio prvi put da učestvujem. Više svakako neću pisati o ovome.

A ko je započeo diskusiju o ovome na prošloj temi? Koliko znam, ti. Nisam ni pisala o nekom dužem periodu, već baš o tome da se prošli put pisalo o ovoj istoj temi i da nema nikakve potrebe da se sad svaki put vodi ista priča.

Ovo je vec malo opet offtopic, ali eto danas sam updejtovao moju tabelu sa poenima i evo stanje zakljucno sa 2019. godinom kada sam zadnje ucestvovao. Prva kolona je koliko ste vi meni davali poene u polufinalu, druga u finalu, treca koliko sam ja vama davao poene u polufinalu, cetvrta u finalu i peta je koliko smo si medjusobno davali poene ukupno (i pf i f). Na slici je samo top 15 u svakoj kategoriji jer je inace tabela prevelika

1658095474433.webp

Meni je najbolje da ostane ovako kako jeste. Niko ne sprečava ljude da preslušaju pesme iz drugog polufinala ako to žele, a akcenat je na slušanju muzike i uživanju u istoj, nevezano za to da li će moći i da glasaju ili ih slušaju kroz "revijalni program". A ovo što je Miloš rekao, odnosi se na dodatnog finalistu, pa samim tim nema govora o odeđivanju sudbine od strane 5 ljudi itd, jer nikog ne bi ugrozili, već bi samo nekog progurali dalje.
Slažem se da ne treba nista menjati, ovako je ok! Treba da bude po ESC uzoru, zbog toga i jesmo tu na forumu.
Koliko puta se i na ESC desava da favoriti ispadnu u pf…

Zanimljiva ova Nikova statistika uvek, kapiram da bi meni Stole bio prvi svuda.

Back