Ti si započeo diskusiju o pravilima ovde i pisao 10+ posta samo o tome, a sada šalješ ljude na drugu temu. Apsolutno niko nije odstupio od teme, s obzirom da je ovo FSC tema, a diskutuje se o pravilima istog. Ako te je smorilo, ne moraš da odgovaraš na svaki post. yikesŽeno, imamo temu za pravila pa diskutuj, ko ti brani.![]()
Šta 'oćeš sad pa ti?!Ti si započeo diskusiju o pravilima ovde i pisao 10+ posta samo o tome, a sada šalješ ljude na drugu temu. Apsolutno niko nije odstupio od teme, s obzirom da je ovo FSC tema, a diskutuje se o pravilima istog. Ako te je smorilo, ne moraš da odgovaraš na svaki post. yikes
Ne znam kako da shvatim ovo pitanje, tako da ću ga ignorisati. Svejedno je da li neko piše ovde ili tamo, ne vidim potrebu da se eksplicitno piše na toj temi. Ova tema je svakako vezana za FSC i ne doživljavam komentare iznad kao spam.Šta 'oćeš sad pa ti?!Admini su rekli šta imaju na predloge koji su se pojavljivali ovde, tako da ne znam šta bismo dalje spamovali temu kad postoji TEMA za pravila lol
@Ivana ja prvi put diskutujem oko ovoga i prethodni FSC mi je bio prvi put da učestvujem. Više svakako neću pisati o ovome.
Slažem se da ne treba nista menjati, ovako je ok! Treba da bude po ESC uzoru, zbog toga i jesmo tu na forumu.Meni je najbolje da ostane ovako kako jeste. Niko ne sprečava ljude da preslušaju pesme iz drugog polufinala ako to žele, a akcenat je na slušanju muzike i uživanju u istoj, nevezano za to da li će moći i da glasaju ili ih slušaju kroz "revijalni program". A ovo što je Miloš rekao, odnosi se na dodatnog finalistu, pa samim tim nema govora o odeđivanju sudbine od strane 5 ljudi itd, jer nikog ne bi ugrozili, već bi samo nekog progurali dalje.