228. FSC - Inspired

Mnogo loše izdanje, a pf mi je slabije od suprotnog. 12 sam odmah znao, dok se 10 sama nametnula već posle drugog slušanja. Posle je bilo komplikovanije, 7 i 8 su dobile peseme koje su uspele da mi uđu u uho tokom slušanja. 6 sam uspeo da upamtim refren, dok su ostale bile one koje nisu otpale odmah već sam se hvatao za bilo šta što u njima valja ne bi li ih rangirao.

Troje je glasalo danas tako da 13 vas je dobilo reminder u sanduce. Da napomenem i ovde da glasanje traje do sutra u 19:00. Ako zelite priredbu sto brze, pokusajte neko vreme pre toga da posaljete glasove :D

Svećano obećajem da ona forumska persona koja je poslala numeru koja je od mene dobila 12 (i koju sam btw samo danas poslušo jedno 600 puta) dobit će članstvo u parlamentu svemirske konfederacije.

Al to je čar fsc-a, bez obzira koliko pjesme (generalno) slabe bile, uvijek se nađe neka koja te oduva i koja ti dođe ko dijazepam. Zato pošiljatelju te pjesme šaljem puno svemirskih paketića plutonove prašine u znak zahvale. Živio

Preslušao sam plejlistu svog pf jedno 3x i poslao glasove, zaslužujem finale!!

Pratiću rezultate i verovatno stižem i na Slušamo FSC finale.

Poslao sam glasove. Retko čekam ovako kasno da ih šaljem ali sto puta sam premeštao poene i gledao koje tri pesme da ostavim bez njih. :confused: Stvarno jako izdanje što se mene tiče.

Evo i mojih ocena taman pred rezultate 😁 Moram reći da su mi u ovoj najlošijoj grupi samo 3-4 pesme zaslužile da budu među đavolima, ostale su za zlatnu sredinu.. Dosta lepih i dobrih pesama sam otkrio, nekih se i podsetio, hvala vam 😇

👿👿👿
Chen Aharoni - I'm out
Dua Lipa - Break my heart
Elina Born - Linnuteid
Maroon 5 - Sunday morning
Nika Turkovic - Pusti
Sirenia - Into the night
Bijelo Dugme - Selma
Linkin Park - Breaking the habit
Muse - Won't stand down
No Doubt - Hey baby
Queen of Sabe - Kuca za ptice
Vremya & Steklo - Vislovo

😇👿😇
Anna Rossinelli- Somebody like you
Britney Spears - Oops!... I did it again
Gims - Jusqu'ici tout va bien
Kaleo - Skinny
Plavi Orkestar - Ako su to samo bile lazi
Rob Thomas - Little Wonders
Serena Ryder - Utopia
Ceca - Trula visnja
Coeur de Pirate - Adieu
Ekaterina Velika - Anestezija
Mariah Carey - Prisoner
Sara Bareilles - Brave
Shakira - Objection (Tango)

😇😇😇
Delta Goodrem - The river
Lewis Capaldi - Leaving my love behind
M.Pokora - Tombe
SVRCINA - Astronomical
Vesna Pisarovic - Dolje na koljena
Young The Giant - My way
Dolcenera - Accendi Lo Spirito
Fall Out Boy - The Phoenix
James Morrison - I won't let you go
Ledger - My arms
Sofia Carson - Come back home
Thorsteinn Einarsson - Shackles
Željko Joksimović - Nije do mene

Ostao je da glasa samo cirilicni Milan. Jedno polufinale je gotovo i finalisti su odluceni tamo.

Javicu tek, ako se pojavi Milan i glasa ubrzo mozda bude tacno u 7, ako ne onda najkasnije do 7:30.

Ma kakav ćirilični Milan. Nastavlja čovek tradiciju da glasa na svakom 4 izdanju. Žali bože za Vremya i Steklo, odlična mu je pesma :(

Pisala ja upravo, ali piše da je bio aktivan pre sat vremena, nisam sigurna da li će videti uopšte.:confused:

Meni pise da je zadnji put bio aktivan u ponedeljak u 1:26 iza ponoci (na forumu).

Nazalost, mislim da ce ipak biti diskvalifikacija :(

Back