229. FSC - K-POP!

Cestitke Ro na pobedi, najbolja pesma ovog izdanja, pa sam bio zabrinut da ce lose proci, s obzirom na upitan muzicki ukus ovog naseg kolektiva, ali drago mi da to nije bio slucaj. Drago mi je i zbog Gaha, ali kako i zasto je pobogu Ruin u bottom 5?

Čestitke Rolanu Stankoviću na pobjedi, neka uđe u zapisnik da sam dao duplu desetku! 👆

Bravo Štimiju na svim brzim priredbama, respektiramo učinkovitu produkciju 👏

Red je da se zahvalim za top poene:

12 etica (koja mi je ove godine dala vise poena nego u prethodnih 5 godina :D )
10 dodo, Storm, MilanB, liberta, Ivana, Anhel
8 McSteamy, Margy

Srca ste ❤️

main-qimg-911de38ec0acdafeaffcd3a9e886ce1e

Još jednom čestitke Rou na pobedi sa odličnom pesmom, takođe pohvale McSteamy na organizaciji, sve je bilo super. Zadovoljna i većinom ostalih rezultata, 7 pesama za koje sam dala poene je u TOP10, od kojih je moj TOP4 u TOP6, što se u poslednje vreme retko događa. Hvala Micky na 6, maxiens, Nije sve tako sivo i Destry94 na po 3, Endrega i Stefan28 na po 2 i Leu na 1 poenu.

Printscreenovi: prijave: Mrm, Stole, glasovi-polufinale: Niko, rintintin, glasovi-finale: etica, Boxy.

Nova LU:

EyE82Za.jpg

Zahvaljujem još jednom svima koji su Gahu dali poene. Nisam se nadao pobedom u pf-u a tek 2. mestom u finalu. Posle Sanah sa 3. mestom i 2 ispadanja u pf-u opet sam u top 3.. Posebno se zahvaljujem pf top poenima: rintintin, Tetsujin, Boxy, Destry94, Ivana (12p) i maxiens, dodo, Stefan28, Replay (10p) i finalnim top poenima: Boxy, Tetsujin, Ivana (12p), ErinNavan, Destry94, rintintin, maxiens (10p) i Replay, Vax'ildan, etica (8p)... 😇💙

Juuu kako su Marko i Petar loše kotirani na LU, ko bi rekao :eek:

Tek sam sad otvorio tabelu da malo opsirnije vidim. Hvala Novinar i Hans na 2x12 i svi ostali na poene. Drago mi je da bi svakako usao u finale i bez DF.

Back