239. FSC - From Russia With Love

Nakon jednog kolege, tu je i drugi - nas dragi Majsta94. Majstin predlog se jako lepo kotira veceras a videcemo koji ce krajnji rezultat biti.

Majstini glasovi dodatno komplikuju borbu za prvo mesto........ako vec nije dovoljno komplikovana.

23-Majsta94.png

Baš ne volim kada krene tako dobro i nešto se ponadam. Da li je realno da mi 10 uzastopnih glasača da nulu?! :(

Hvala imenjače!!! 💪
Nema na čemu svima kojima sam dao poene, baš se ne slažem sa lijevim dijelom tabele očito hahah

Polako ulazimo u samu zavrsnicu a nas sledeci glasac je Pokahontas. Pokahontas nas redovno casti odlicnim pesmama, a ovog puta, nazalost, finale mu je izmaklo za dlaku. Bice vise srece vec na 240. izdanju, siguran sam!

12ica koja ide Yaav ponovo menjaju lidera na tabeli.

24-Pokahontas.png

Nas dragi Tinte je aminovao koverte u polufinalu a sad je red i da mi aminujemo ove njegove glasove. I njemu takodje zelim vise srece vec na sledecem izdanju!

Ponovo imamo izjednacenje na vrhu!

25-Tinte.png

Dosao je trenutak i da obelodanimo Ivanine glasove. Kako sam jednom ranije pomenuo......a nije zgoreg ponoviti, Ivana je kljucni stub ovog naseg omiljenog forumskog takmicenja i uvek cu joj biti zahvalan na svemu sto radi za celu nasu zajednicu.

Situacija na vrhu je i dalje vrlo otvorena nakon njenih glasova.

26-Ivana.png

Back