240. FSC - Collabs

Tačno to.
Ovde se osećam kao da me žiri sabotira, a na Srboviziji me publika izglasavala. Kao i u Velikom Bratu i Tvoj Glas Zvuči Poznato. U Survivoru ste me uvek revijalno izbacivali da budem deo velikog veća.
Tad smo jos bili dobri. Ne znam sto se desilo, ili ste se odzelenljeli ili nesto trece, kao ono ohipotalamusili se. Jako dobro se sjecam rata Vrsca i Slavonskog Broda, pa cara Konstantina smo digli iz mrtvih da nam obranu napravi. Al dobro aj, toe bilo prije

Tad smo jos bili dobri. Ne znam sto se desilo, ili ste se odzelenljeli ili nesto trece, kao ono ohipotalamusili se. Jako dobro se sjecam rata Vrsca i Slavonskog Broda, pa cara Konstantina smo digli iz mrtvih da nam obranu napravi. Al dobro aj, toe bilo prije
I dan danas nam nije jasno šta je dovelo do raskola. Novi forum novi počeci.

inače Storm je toliko očigledno Doja Cat, etp čisto da pogađam ko je ko prevremeno

Drago mi je što sam prošao, finalisti su mi realno potaman (izvinite ispali ali jbg)

Mislim da sam prosao u finale zbog rednog broja nastupa, a ne dobrih komentara. Sad mi se rb nastupa ne sviđa jer sam između 2 pjesme koe ce me popapati

Glasao. Bijase 5/10, taman da nagradim par pjesama iz suprotnog polufinala

Neko se usrećio, a neko iz polufinala ko je dobio sad ništa, ćao to ti je što ti je.

Zamolba svim forumašicama i forumašima - ako je ikako moguće da vas barem većina glasa danas.
Naime, imam neočekivani odlazak na službeni put sutra. Naravno, svi rezultati će biti prezentirani sutra navečer (vjerojatno oko 21 ili 22), ali bih volio, ako biste mogli, da barem većinu bodova unesem danas jer ću sutra putovati i tek ću moći biti pri kompu navečer.
Uglavnom, probajte da vas 30 ne glasa sutra. 🙏

Back