Pošto sam se sinoć uglavnom fokusirao na svoju pobedu nisam stigao da podelim neke svoje utiske o rezultatima i izdanju generalno.
Za početak još jednom čestitke
@Bebi na organizaciji koja će se pamtiti i drago mi je što sam baš kod tebe na ovom izdanju pobedio, u ovoj konkurenciji, ja ću sigurno pamtiti!
Onda moram reći da sam pozitivno iznenađen rezultatom Grka, iako su od mene dobili samo 1 poen u ovakvoj konkurenciji mislim da i taj 1 poen puno znači i po meni plasman sasvim zaslužen. Super mi je što je nešto tako smelo i drugačije dobro prošlo, isto važi i za Koikoi
@sparkle
Takođe čestitke
@Vax'ildan na odličnom 3. mestu, iako si me isprozivao zbog hajpovanja Džanuma
. Od mene 12 ko kuća i da je Teya pobedila bio bih podjednako srećan i zadovoljan jer mi je Džanum definitivno omiljena pesma ove godine, a verovatno i duže.
@Replay bravo za odličnu pesmu i top 5 plasman, jedan od mojih favorita ovog izdanja definitivno.
Mnogo mi je žao što su Paris Paloma
@McSteamy i The Faim
@Stole izvisili za top 10, obe pesme odlične, a Labour mi je otkriće izdanja.
I moram da spomenem ponovo
@Destry94 i
@Regulus za koje mi je posebno krivo što se nisu našli u finalu, 2 pesme koje ću sigurno nastaviti da slušam.
Spomenuo bih i
@Petar,
@Tetsujin,
@Ivana i @storm koji su se takođe našli u mojih top 10 u finalu, Milck jezivo prenisko.
To je to otprilike, naravno da će mi ovo izdanje ostati u lepom sećanju, na dramicu koja se desila se neću osvrćati jer je nepotrebno, kao i sama drama.
Tako da, zvanično se odjavljujem sa ove teme. Bravooo svii