Još jednom čestitke Poky, odličan izbor. Stefane ako će ti biti lakše, ja nisam video taj baner, a na kraju i nije ispalo tako loše jer si uneo crv sumnje da li je u pitanju lažna informacija ili ne. Sve si izgurao sjajno, a greške se nekada dešavaju - ništa strašno.
A sada bih da se u par rečenica osvrnem na svoje učešće na ovom FSC-u. Kada je izašla tema znao sam da imam bar jednu pesmu za učestvovanje i to je bila ova koju sam i poslao. Međutim, nisam hteo odmah da je šaljem već sam pregledao još par opcija, ali vrlo malo pesama se uklapalo u vremenski okvir definisan pravilnikom. Ali kada sam ušao na forum i video Endregin post u kome kaže da će dati 0 onome ko pošalje Teu, odlučio sam da je to neki znak da baš ona treba da ide.
Očekivanja su bila niska, zato što sam već jednom slao Teu kada sam bio direktni finalista i, naravno, završio poslednji. Uz to i komentari nisu bili sjajni, a ovo mi je već treći zaredom FSC na kojem ulazim u finale sa prosečnim i lošim komentarima. Počeću da se plašim dobrih komentara. Izgleda da je forum doživeo neki muzički reset dolaskom novih forumaša.

Ovaj rezultat na kraju je daleko iznad očekivanog i meni jedan od najdražih.
Zahvalio bih se na:
12 poena - Micky, Petar, Cinque, Majsta, Whisky, NSTS,
10 poena - Stole, Leo, Liberta, Endrega
8 poena - Replay,
4 poena - Doctor Who,
3 poena - Ro,
2 poena - Stefan28.