245. FSC - Can't Stop The Feeling!

Katastrofa. Sad videh da mi se tu desio lapsus, a dva puta sam proveravao tabelu. Račuj da si 11. a ja ću izbaciti ispravljenu tabelu 💀
@Filhy nisi 11. u stvari.

Pomešao sam kad sam upisivao Stoletove glasove tvoju pesmu i Fly By Midnight, tako da je samo Fly By Midnight 2 mesta niže 💀 Izvini Ro

Ovo mi je vrlo moguće najviše iconic izdanje uz Bebijevo i Moje, što je naravno zasluga organizatora @Stefan28 , koji je usput poslao i mojih douze points. Atmosfera oko svega je bila top, zmija bojkotara koja je siktala i Beban i ja koji (sa razlogom xD) spamujemo temu. 😅

Čestitike naravno @Bebi na drugom mestu, da sam birao ovakvu završnicu ne bih izabrao bolje. 😻
Ma ovo je tako iconic bilo ijuuuu!!! :love:

Stefanijo, uživao sam na ovom izdanju i zamalo da i ja kod tebe pobedim ko ti kod mene al' biće toga još! :love: Fenomenalan organizator!

@Filhy nisi 11. u stvari.

Pomešao sam kad sam upisivao Stoletove glasove tvoju pesmu i Fly By Midnight, tako da je samo Fly By Midnight 2 mesta niže 💀 Izvini Ro
Ako si moje poene pripisivao ni manje ni više nego Rou, onda tu neću nikako da se smirim!!! To je diverzija i nameštaljka! Ovaj FSC nakon svih skandala mora da se poništi!!! :mad:

Naravno, šalim se. 😂😂😂 Opušteno Stefi! :D Greške se događaju, samo polako. Svaka čast na organizaciji. Kao što rekoh, FSC je bio prelep! Sve pohvale za tebe! (y)

Još jednom čestitke Poky, odličan izbor. Stefane ako će ti biti lakše, ja nisam video taj baner, a na kraju i nije ispalo tako loše jer si uneo crv sumnje da li je u pitanju lažna informacija ili ne. Sve si izgurao sjajno, a greške se nekada dešavaju - ništa strašno.

A sada bih da se u par rečenica osvrnem na svoje učešće na ovom FSC-u. Kada je izašla tema znao sam da imam bar jednu pesmu za učestvovanje i to je bila ova koju sam i poslao. Međutim, nisam hteo odmah da je šaljem već sam pregledao još par opcija, ali vrlo malo pesama se uklapalo u vremenski okvir definisan pravilnikom. Ali kada sam ušao na forum i video Endregin post u kome kaže da će dati 0 onome ko pošalje Teu, odlučio sam da je to neki znak da baš ona treba da ide. :LOL:

Očekivanja su bila niska, zato što sam već jednom slao Teu kada sam bio direktni finalista i, naravno, završio poslednji. Uz to i komentari nisu bili sjajni, a ovo mi je već treći zaredom FSC na kojem ulazim u finale sa prosečnim i lošim komentarima. Počeću da se plašim dobrih komentara. Izgleda da je forum doživeo neki muzički reset dolaskom novih forumaša. :) Ovaj rezultat na kraju je daleko iznad očekivanog i meni jedan od najdražih. :love:

Zahvalio bih se na:

12 poena - Micky, Petar, Cinque, Majsta, Whisky, NSTS,
10 poena - Stole, Leo, Liberta, Endrega
8 poena - Replay,
4 poena - Doctor Who,
3 poena - Ro,
2 poena - Stefan28.

Ona je Pavaroti za Tairovićku, u tom žanru, čak je i žanrovski daleko bolje, ali to je stvar ličnog ukusa, o o tome ne treba polemisati, ali vokalno je, ma 3 Pavarotija, sramota i da se polemiše o tome.. Uz jednu je najveći pevač folk muzike sa ovih prostora plakao dok peva, a na drugu je pevačica narodne muzuke poskočila sa stolice od neprijatnosti kad je zapevala..

Sad će još da ispadne da mi ke krivo što nije prošla moja pesma, a to mi je smešno.. 😄
Meni prija ne prija i to je to, gora mi je i iritantnija od Tee.
Uopste nije sramota da se polemise, da si poslao Pavarotija, moglo bi.

Pogledao sam tabelu, wow cak 4. mesto u pf, to mi je stvarno neverovatno, hvala na 12 u istom @Mrm . U finalu od top poena 10 Regulus i Mrm, 8 choda, hvala i ostalima na sitnije poene. Prvi komentari su stvarno bili katastrofalni pa nisam mislio da se moze postignuti bilo sta ali eto.

Inace ovom 12icom u polufinalu, Leo je oficijalno preuzeo prvo mesto mojih 12ica, sad je od mene dobio bar jednu 12 na 11 razlicitih izdanja i cak 5 od ta izdanja su iz ove godine :oops: . To prvo mesto je godinama drzao Petar koji je dobio 12 na 10 razlicita izdanja od mene. Destriju je ovo prvi put da u finalu dobije 12 od mene, a u polufinalu je dobio cak 3 puta, zadnji put na 101. FSC :D Inace mi je bilo i zanimljivo sto je ovo prvi put ove godine da Destriju dajem bilo kakve bodove u finalu i odma 12.

Ma kome je to Petar dao 12???? 😮😮 Auuuuu... Hitnu zovite odmah, ODMAAAAAH ili ćete me na duši nositi!!

parraque-infarto.gif

Back