Polufinale I.
AISEL - Qaradan Qara - isjecak je zvucao obecavajuce, pjesma djeluje kao da se netko igrao pa samo natroavao razno razne simplove (1/10)
Angèle - Bruxelles je t'aime - slabašan pop pjesmuljak (3/10)
Camilo - Manos de Tijera - preravno i dosadno (2/10)
DATU - BONES - nažalost, ni ambijent ne dovodi do nekog wao efekta (3/10)
Edita - Ljuštura - prava balkanska baladica (7/10)
Idir - A vava inouva - muzika za dušu štobse reklo. Sviđa mi se ovaj zičani instrument, kao i boja ženskog glasa koji je premalo zastupljen u pjesmi, ali ok je (6/10)
Jonathan Zelter - Dich wiederzusehen - pristojno, nenapadljivo ali dosadno i dugo (3/10)
Liriany Feat. Manda Chuva - Dodói - nikako ne (2/10)
Marie-Mai - Conscience - štobse reklo jedna od favorita polufinala. Posebno mi se sviđa ovaj wannabe dub (10/10)
Marteria, Yasha, Miss Platnum - Lila Wolken - izvlači je što je na njemačkom jer da je na engleskom bila bi još dosadnija (2/10)
Michael Patrick Kelly - Beautiful Madness - bijo sam uvjeren da ovo pjeva neko drugi. Favorit (10/10)
Natalia Barbu - Mama - ne prija mi njen glas, nekako pjesma baš zvuči kao da je iz Moldavije. (2/10)
Olly - Menomale che c'è il mare - također jedna od favorita (9/10)
Polina Gagarina - Меланхолия - sviđao mi se taj ruski darkpop, pjesma onako, u kontekstu ovog polufinala malo vise od sredine (6/10)
Ronan Keating - Breathe - uhu prijatna radiofrendly pjesmica, zvuči mi kao uvodna spica za The Fosters ili nekakvu takvu serijicu. Lagank u finale (6/10)
Sarah Dawn Finer - Om du ropar mitt namn - također prijatna i iznenađujuća pjesma (6/10)
Sophia Mason - slabo (2/10)
The Last Dinner Party - My Lady of Mercy - milosrdna gospa. Ne znam, stvarno ne znam kako bih je ocijenio (?/10)
Troye Sivan - Rush - spot mi je prekomičan (8/10)
Wincent Weiss - Wer wenn nicht wir - zgođušan pevać, pesma manje od sredine (4/10)
---------
Semifinal 2
Andra, Andrei Banuta - Nu m-am gandit la despartire - baš za otvorenje nakon one dosade iz prvog pfa, ali opet nije me osvojilo (3/10)
Antonio Maggio - Stati d’animo e d’accordo - slabašno, ali opet ima taj neki taljanski šmek (3/10)
Camilo Septimo - Inevitable - može proći (5/10)
Ed Sheeran - nikad mi nije bio zanimljiv (0/10)
Girli - More Than a Friend - a šta ja znam, tamo vamo sve u svemu (4/10)
Jessie Ware - Spotlight - kao i prethodna (4/10)
Kendji Girac - Conquistador - jedan od sigurnih favorita (10/10)
Loïc Nottet - denser - malo više od sredine, nista posebno (6/10)
Marracash - beži bre (3/10)
Mentissa - mamma mia - ... (2/10)
Milka - metamorfoza nist posebno (3/10)
Nicki Minaj - superbass - super (8/10)
Pavluchenko & Alexey Krivdin - Peka - nimalo mi se ne sviđa (1/10)
Ricki-Lee - On My Own - to se zove pjesma, cestitke posiljatelju (10/10)
Ryan McMullan - bez finala, za razliku od ove gore (2/10)
Shawn Mendes - pristojno (7/10)
THE HARDKISS feat. MONATIK - mijenjam mišljenje, ipak mi je samo ok (6/10)
Tijana Bogićević x Damir Kedžo - malo više ok je (8/10)
VALMAR - pristojna (6/10)
Yonaka - nije mi u điru, ali ok je (5/10)
Prvo pf slabije, drugo ima više zicera.