261. FSC - Heaven VS Hell

Ajde sad brzo posalji to i u Teya Dora Ramonda temu.
miljanakulic-marija.gif

Prosao sam u finale (drugo vezano). Sad vec nista novo. Navikao sam.😏
Raj ste mi ispostovali rajski. 😇
A pakao pakleno. 👿

Nisam gledao detaljno, ali Severina i Eleni nisu prosli. Blago sam sokiran.

Stefane tabele su mi bas odlicne. Onako kako trebaju da izgledaju.👍

Cestitam finalistima.

cestitke svim finalistima! Ponekad ljudi ovde zaista preteruju, to sto se njima nesto ne dopada ne mora da znaci da nema onih ljudi kojima se ta pesma svidja. Pogotovo je neprihvatljivo za mene zakaciti se tako za 2-3 pesme i non stop o tome…

U finalu sam jer se ovde ceni suv kvalitet! ❤️forumska svita je nešto najkremastije sa čim sam se u životu susreo i ovaj muzički sud priznajem kao jedini sud.
Kada nas više ne bude bilo ostaće legenda o nama.

Jooooooojjjj al uvek mora neko da dođe da objasni da ovde ljudi imaju drugačije ukuse i razmišljanja i da su prośli jer su imali dovoljno bodova jer je dovoljno ljudi tako reklo jer eto ne znamo

Prvo pf-e:

4p Trois cafes gourmands
3p Guy Sebastian
2p Angie Rosa
1p Meghan Trainor

Interesantno mi je da su mi prosli prvih 6, a onda ispali durgih 6, pa prosla 3 i ispala 3. Kao neki random sistem.
Drugo pf-e:

12p Severina (kada god Vax posalje neistrumentalnu kompoziciju, kod mene zavrsi visoko)
10p Eleni Foureira (skandalozno nisko; osecaj mi je da je kaznjena zato sto peva baladu, a ne neku brzu pesmu)
5p VALMAR (jedva da je preslo jednocifren poen; nimalo se nisam nadao ovakvom ishodu; pohvale Boxy za pesmu)
1p The Irrepressibles

Svakako, finale ostaje bas dobro i za neke pesme ce mi biti zao sto cu ih ostaviti bez poena ili dati nesto sitno, ali to su slatke muke. Bolje i tako nego da poklanjam poene.

Uz duzno postovanje, ale u poslednjih par izdanja samo ti dramis ovde, te ti neko ukrao pesmu, te nisi prosla pa se kacas za druge i sl. Ja razumem da to moze da bude tvoj smisao za humor, ali kada se ne prestaje sa tim, onda je to vec previse.

Uz duzno postovanje, ale u poslednjih par izdanja samo ti dramis ovde, te ti neko ukrao pesmu, te nisi prosla pa se kacas za druge i sl. Ja razumem da to moze da bude tvoj smisao za humor, ali kada se ne prestaje sa tim, onda je to vec previse.
OKej :)

Btw stvarno ako neko hoce, ko je politicki korektniji od mene da organizuje fsc, mogu mu dati sve spremno banere, grafiku, excel tabelu pripremljenu samo da unosi rezultate i da salje zadatke.

Nema potrebe za tim.
Tvoja ideja, zamisao...
A sobzirom da si vec toliko unela truda oko svega toga, verujem da ces sve to lepo organizovati.
Ukoliko pobedim (sta!? Mozda se cudo opet desi), prepustam organizaciju u tvoju korist. (y)

OKej :)

Btw stvarno ako neko hoce, ko je politicki korektniji od mene da organizuje fsc, mogu mu dati sve spremno banere, grafiku, excel tabelu pripremljenu samo da unosi rezultate i da salje zadatke.
Nikako, naravno da treba da ti da organizuješ, poenta je samo da nije kraj sveta ispadak. nekad se možda jednostavno ne potrefe forumaši sa sličnim ukusom u polufinalu, pa i odlične pesme često ispadaju. Jednom ispadneš, drugi put bude bolje i tako u krug

Ma naravno da nije smak sveta uopšte. Al neću sad da se pravdam da nije sve onako kako izgleda. Meni je bilo zanimljivo da dramim i to je sve. Nekima je bilo smesno, nekima sam preterala, ali meni je bilo zanimljivo da tako pišem.
Nikako, naravno da treba da ti da organizuješ, poenta je samo da nije kraj sveta ispadak. nekad se možda jednostavno ne potrefe forumaši sa sličnim ukusom u polufinalu, pa i odlične pesme često ispadaju. Jednom ispadneš, drugi put bude bolje i tako u krug

Back