Ajde sad brzo posalji to i u Teya Dora Ramonda temu.
Kažu neukus i kič jeKad prođem svaka čast na ukusu, kad ispadnem kažem neukus.
A Boze sacuvaj cekala sam samo da ispadnem da mogu i ja da zadramim ko svi drugi svakog fscaPa ako znate to onda se tako i ponašajte lol
OKejUz duzno postovanje, ale u poslednjih par izdanja samo ti dramis ovde, te ti neko ukrao pesmu, te nisi prosla pa se kacas za druge i sl. Ja razumem da to moze da bude tvoj smisao za humor, ali kada se ne prestaje sa tim, onda je to vec previse.
Nikako, naravno da treba da ti da organizuješ, poenta je samo da nije kraj sveta ispadak. nekad se možda jednostavno ne potrefe forumaši sa sličnim ukusom u polufinalu, pa i odlične pesme često ispadaju. Jednom ispadneš, drugi put bude bolje i tako u krugOKej
Btw stvarno ako neko hoce, ko je politicki korektniji od mene da organizuje fsc, mogu mu dati sve spremno banere, grafiku, excel tabelu pripremljenu samo da unosi rezultate i da salje zadatke.
Nikako, naravno da treba da ti da organizuješ, poenta je samo da nije kraj sveta ispadak. nekad se možda jednostavno ne potrefe forumaši sa sličnim ukusom u polufinalu, pa i odlične pesme često ispadaju. Jednom ispadneš, drugi put bude bolje i tako u krug