274.FSC - Čas Istorije

Čestitke Milošu S, kakav povratak na FSC i odmah pobeda svaka čast!

Sivi, fenomenalno sve od teme do samog održavanja hajpa, sve je bilo vrhunski!

Moje ziceraško drugo mesto, prelepo. Nakon brda podrumara ove godine šta fali malo.

Čestitke Milošu zaslužena pobeda i to ubedljiva!

Bravo Sivi sve je bilo fenomenalno.

Hvala svima za 3 mesto za Ultima. Svaki bod je bio bitan i zaista mi je drago da vam se toliko dopala pesma. Mene je kupila na prvu. Nisam očekivao ovakav uspeh i utom bolje. Kad najmanje očekuješ tad se prelepe stvari i dogode.

Čestitke Milošu na pobedi, baš dobra pesma. Pohvale Sivom na organizaciji.
Hvala svima na glasovima za Aleksu, mršavo 16. mesto, ispade da tu pesmu više cene stranci pošto je na jednom stranom takmičenju na kom učestvujem ostvario pobedu za Srbiju.
Ubeđen sam da bi i Džordži prošao slično sa "Loš sam ti ja" da sam imao priliku da ga pošaljem pre PZE učešća.

Hvala vam puno svima na učešću i sjajnim pesmama! ❤️
Jako su mi bili lepi i prijatni predhodnih 16-17 dana!!
45 učesnika, mnogo sjajnih pesama!
Moja "12-ka" van vremenski EKV, nema konkurenciju, nije bilo fer prema ostalima, ali je neki drugi razred.
10-ka za Storma i sjajnu Olju, vrati se iz "muzičke penzije"!
8 za Mamu Lanberry, Poljska da je šalje uskoro!
7 za najveće otkriće Miach, vozila me je kao Grše pre!
6 za Tintea, i prvu pesmu ikada valjda o psu, koja je bila na FSC!
5 za "zaboravljenu", ali predobru Milicu!
4 za pobednika!
Ma svi ste bili sjajni i hvala vam što ste mi ulepšali ove dane!!
Posebne čestitke pobedniku, reče na samo jedno izdanje se vraća, ali eto možda ovo malo bude duži povratak!!
Na komentarima uz glasove i opaskama ne zamerite! Sve je ovo igra i sve vas "volim"!

Last edited:
Joj, ljudi dragi.......sve vreme dok gledam sve ovo, reakcija je..........

shocked-sonic-the-hedgehog.png

Ja sam se u glavi spremio da se pozdravimo do nekog sledeceg vidjenja, cak sam i imao poruku spremnu u glavi. Hteo sam da kazem kako mi je bas prijalo slusati vase pesme i generalno ova FSC atmosfera koju odavno nisam osetio......falila je. Ali ocigledno je univerzum......imao drugacije planove.

Pisacu malo detaljnije o svemu ovome, samo da mozak jos jednom sve obradi. Hvala svima na glasovima i podrsci za Gabi i Fricsku!

Čestitke Miloše na pobjedi, solidna pjesma u svakom slučaju! Pobjeda zaslužena jer većinski narod je tako rekao!

Čestitke i tebi Sivi na odličnoj organizaciji 👌

Isto, doduše najmanje zbog rezultata. Postoje neke druge aktivnosti kojima bih se radije posvetio trenutno.
Iako sam neko ko je ovde 15 godina i ko učestvuje od 5. FSC-a, Iskreno, ne mogu da kažem da me (na neki način) ne dotiču loši rezultati i ignore na max, ima tu i još nekih stvarčica... Ali nebitno, to nije primarni razlog, već neko vreme sam u lošijem psihičkom stanju i jednostavno mislim da je potrebno osveženje u vidu drugih aktivnosti, baš to što kažeš... Btw, hvala na top poenima, tvoja 12-ica ima ozbiljnu težinu, što se mene lično tiče. :love:

Back