Pobedice im izgleda još žešća kršina od pesme nego li ona prošlogidišnha, Albina i njena familija.

Ono je kao da pomešaš kuvani kiseo kupus, rusku salatu i umešaš pola kila sladoleda od vanile a onda ga zapečeš u rerni.

Nigde reda, nigde melodijske linije, da se uplaši čovek kad ,,nagrnu" one prateće oko nje. Meni na prvu deluje jezivo ali neprijatno jezivo. Albanija definitivno slaba ove godine, nekonkurentna, bar ovaj ,,glavni meni" što poslušah tj. 3,4 koje su po njima konkurentne za pobedu. Uvek mi se bar te 2, 3 pesme dopadnu kod njih a ove godine baš ništa.
Mnogo je loše glume, deranja i bukvalno ali i katastrofalnih aranžmana. Jedino što mi uhu prijalo a onako nasumično sam poslušao je Vanessa.
Prijatna pesmica, lepa devojka ali vokal tanan.
Albina je jako, jako lepa i to mi je jedino prijalo oku na ovom Fiku. Familija mi kvari doživljaj. Stvarno žena/devojka je prelepa!

Možda tu njenu pesmu prearanžiraju i sugurno će ali pesma je što se kvaliteta u ovom obliku tiče iz mog ugla, kršina na kvadrat. Glasanje publike u polufinalu ESC je možda provuče u finale ali sa žirijem sam kao i prošle godine siguran u ispadanje vec u polufinalu.