al Albanija 2025: Shkodra Elektronike - Zjerm

Albanija
Nazalost strahujem da ce ziri osakatiti Albaniju opet, a publika ce ih sigurno fino podrzati

Oni u sustini boluju od iste boljke kao i mi u finalima - obicno to bude nesto izmedju 15. i 22. mesta i to pre svega zahvaljujuci dijaspori

Jedini izuzetak u novijoj istoriji je bila Suus koja je zavrsila na 5. mestu, mada je i to sad vec bilo pre 13 godina

Ovo mi je dobro, originalno i autentično, ali nerealne su mi ove priče da će pobijediti? Mogu da ih vidim u top 10 svakako, ali vidim po X neki pišu zašto će svima dobro doći pobjeda Albanije ove godine (?)

Ovo mi je dobro, originalno i autentično, ali nerealne su mi ove priče da će pobijediti? Mogu da ih vidim u top 10 svakako, ali vidim po X neki pišu zašto će svima dobro doći pobjeda Albanije ove godine (?)
Pa to je kao što su se neki od nas naložili prošle godine da Norveška možda pobijedi lol

Za rubriku verovali ili ne, pesma je krenula da me radi, iako ne volim albanski jezik uopšte. Btw, spot je fantastično odrađen, čujem da Albanci ulažu nikada veće pare u nastup, ja ovo čak i mogu videti kao pobednika ove godine, iz senke.

Da su dosli prosle godine ili 2022. uspeh bi im bio i top 10. Ovako, u ovoj godini, isticu se i po kvalitetu jer je slaba godina, ali i po zanru, pa mogu da ih vidim visoko. O pobedi, naravno, nema ni reci.

Drago mi je, fenomenoloski, sto ovo moze biti albanska Konstrakta/Lazanja, znaci da Balkan gotovo svake godine izbaci nesto zanimljivo i savremeno.

Топ 10 сигуран, топ 5 лако може да се деси, победа сасвим сигурно не. Мада било би лепо када би којим чудом победили

Ne znam otkud to da se o ovoj pesmi sad govori u kontekstu pobede? Bas mi nikako ne zvuci pobednicki (meni licno se svidja ali pokusavam da budem realan).

Top 10 mislim da je realan i izvodljiv ako se kockice poklope, ali to je max

"Zjerm" (Uživo & Unplugged)

Voleo bih dobar rezultat pošto su mi u top 2 ove godine, ali sve mi miriše na 25-26. mesto u finalu. Svake godine imamo pesmu za koju se fandom zalepi, a kežualci izignorišu maksimalno. Fullen i Ulveham su pobedili na fan glasanjima Reditu 2022. i 2024, a Eaea je bila čini mi se druga i sve su završile poslednje kod publike 😭 A Zjerm je trenutno #1 na Reditu, poljubac smrti.

Leva strana tabele/ top 13 bi bilo idealno ali kako se bliži Evrovizija, sve više mislim da će biti bottom 3.

Back