dk Danska 2023: Reiley - Breaking My Heart

Evo odgovora zašto je kompjuteriziran glas u refrenu. Šteta što nije i kroz cijelu pjesmu

Lik se ne može sastaviti od početka do kraja, @Mrm nemoj slušati, onesvijestit ćeš se
Ahahaha, pa ja sam ovo itekako pretpostavio, odnosno prepoznao...pa pogledaj šta sam napisao da mi fali u prvoj reakciji kada je odabran... 😄 Joj ovo je jezivo... 🤣

Jezivo koliko loše zvuči, Danci mogu i ove godine komotno da se oproste od finala.

Bolje da ovo nisam poslušao, lik je potpuni antisluhista, sudeći po ovome. Iako je snimak loš, čuje se konstantan falš. Horor.

Pišu kao da je navodno već i malko popio tu, mada ne verujem da nešto preterano bolje zvuči i u normalnim okolnostima. :D

Eto, i to se događa. :D Još, najgore što ga je izgleda žiri nagradio pobedom, a sve imajući u vidu glasovne (ne)mogućnosti. Mada su i oni diskutabilni, dvojica članova su imali neki intervju i pitani su o favoritima na takmičenju. Jedan je rekao da mu je Micky Skeel favorit, ali da nikad ne bi glasao za tu pesmu u ESC kontekstu jer zna da ne bi imala šanse, dok favorit drugog (Soren) nije ni prošao u superfinale.

Danci zreli za interno biranje sledeće godina, DMGP jednostavno ne ide u ovoj formi.

Treba im jak rebranding kao što su to finci uradili 2020.

Ne verujem da će se to desiti (interni izbor), ali na rebrendiranju bi mogli da porade. Iako im je i trenutno ovakav festival i dalje najgledaniji događaj sedmice. Ne znam, možda je i do samih ljudi koji su trenutno zaduženi za to i ne postoji želja za nekim napretkom. Mada, generalno su komentari da im je ovogodišnji bio bolji po pitanju pesama od prošle godine, a ja baš i ne delim to mišljenje.

Prošlogodišnjeg se i ne sećam, a pamtim ove nebitne pesme od pre 100 godina koje i dalje slušam tipa:

Ih teško biti najgledaniji događaj sedmice.

Svakako produkcijski DMGP nije loš, ali džabe kada je muzički jako tanak.

Oni su mi po tome obrnuti od čeha, koje ESC ne tangira ni malo i koji ni pošten nacionalni izbor ne mogu da organizuju po pitanju studija / nastupa itd, a opet imaju već zadnje 3-4 godine sasvim solidne pesme koje bi na sceni mogle da se dodatno istaknu.

Mislila sam više da zbog toga nemaju ni želju da se trude da nešto promene u samom festivalu i vide da im je ovako OK.
Mada jeste problem i u samom izboru pesama, iako tu verovatno i ne možemo kriviti samo selekcione komisije i DR, pretpostavljam da ih s vremena na vreme zadesi neka kriza i rezultat je lošiji izbor učesnika. A slažemo se pretpostavljam većina da su u prošlosti (a i sad ponekad bljesnu) imali dosta puta jak izbor, ali Recimo to iz 2020. sa kvalifikacionom rundom (ili kako već da je nazovem) je bilo odlično.

Od prošlogodišnjeg pamtim recimo da su najslabiju u superfinalu (iako je bila kao neki favorit) izabrali da ih predstavlja. Meni lično i Jack & Josie, a i ona grupa bili bolje opcije.

Da, 2015 / 2016 je definitivno bio najjači period iako su tih godina loše prolazili na ESC.

Back