Dečja Pesma Evrovizije 2024

Mene je zapravo iznenadilo da je Portugalija uspela ubedljivo da pobedi kod publike, a više sam to očekivao da se desi sa žirijem.

Jadni Makedonci, završiše poslednji kod publike i ukupno pretposlednji.
Oni poslednjih godina imaju dobar rezultat u publici jer ih uglavnom predstavljaju izvodjaci iz Voice Kids i samim tim, aktuelni su kod svoje generacije.

Ma daj molim te, šalju istu pesmu svake godine, pa kako prođe. Isto kao Holanđani, sa dosta više uspeha.

To njihova muzika nemam nista protiv pobednicke pesme .

Ali zato na velikoj Evroviziji koja je popularnija i poznatija Gruzija je totalno nebitna...

Oni u 14 učešća imaju samo 3 plasmana van top 10. Je l' njima JESC uteha jer neće nikad ući u EU? 😂

Stvarno ispada da im je JESC neka moneta za potkusurivanje, koliko god smesno to zvucalo

Pa uloga televizije, a naročito javnih servisa, je da smiruje i hipnotiše masu u režimima koji rade protiv naroda. Gladan si? Vidi koliko kilometara puteva smo izgradili. Nemaš šta da obučeš? Pa vidi ovaj rast ekonomije. Radiš za minimalac? Nema veze, pobedili smo na JESC. Itd, itd, televizija je stari dobri sedativ.

Zar nisam ja prvi imao ovaj sistem glasanja?🙄
a ne sjećam se za tebe sorry :unsure: ako jesi, pokradoše te niko!

stvarno krš od organizacije pa nadalje.. pjesme loše.. jedini hitovi s JESC-a koji se još pamte su Ti si moja prva ljubav i Antes muerta que sencilla.. ali odluka da se može glasovati za vlastitu državu.. svašta.. imam osjećaj da se ovo natjecanje koristi za sve i svašta čisto da se isproba.. Španjolci razočarali organizacijom.. nadam se da HRT ipak neće ići nazad na ovo..

Juu ovo bilo, ja tek sada videh...Boze koja nebitnost od takmicenja, mislim da je bila gledanost na nivou statisticke greske, samo bacanje para.

Čestitke Gruziji, preemotivna pesma, rasplakala me je potpuno, apsolutno zaslužena pobeda,dečak pokidao vokalno! Inače, melodija korišćena za vreme glasanja je ista kao za Benidorm Fest.

Nikada nisam primećivao i evo i dan danas nikada mi ne bi nešto bila vau niti skrenula pažnju pesma Jermenije iz 2021.godine, čak je i te godine bilo mnogoo boljih pesama, kao što je i 2021.godine bilo boljih pobednika pa i oba puta kada su Poljaci pobedili su bile solidne godine i bilo je i boljih vokala i pesama. Sve na istu foru su pobedjivali tada.

Iskreno više sam za jake vokale, emotivne i jake PESME balade ili dramatične, nego za pobednike sa tralala pesmicama kao što forsira Holandija apsolutno svake godine, već vidjeno...

Meni Qami Qami i tada i sada mlaka pesma, ali razumem zašto je fanovi vole.

Mislim da poenta JESC nikad nije ni bila da iznedri hitove, a pitanje je koliko su deca bila i glavna publika. Pretpostavljam da su deca najviše zainteresovana za ovo kad ih predstavlja neko koga znaju, drugar/ica ili čak neko iz porodice. Možda odatle ideja za online glasanje, jer su skapirali da bi se ljudi organizovali da podrže svoje dete.

Ja volim da gledam bilo koji EBU događaj gde mi učestvujemo, ali ovde se nadam da se nećemo ni mi vratiti u skorije vreme. Bar ne u ovom trenutnom formatu gde pobednika može lako da odluči EBU.

Погледах резултате само и највеће изненађење ми је то што Шпанија као домаћин уз сав хајп и базу фанова ЕВ није могла да угура своју представницу у топ 2 у онлајн гласању

Back