ŠOK, na dečijem takmičenju učestvuju i dečije pesmeNikada nisam primećivao i evo i dan danas nikada mi ne bi nešto bila vau niti skrenula pažnju pesma Jermenije iz 2021.godine, čak je i te godine bilo mnogoo boljih pesama, kao što je i 2021.godine bilo boljih pobednika pa i oba puta kada su Poljaci pobedili su bile solidne godine i bilo je i boljih vokala i pesama. Sve na istu foru su pobedjivali tada.
Iskreno više sam za jake vokale, emotivne i jake PESME balade ili dramatične, nego za pobednike sa tralala pesmicama kao što forsira Holandija apsolutno svake godine, već vidjeno...
Da meni jel ova JESC bila top nisam voleo samo Francusku i San Marino pesmu ovo ostalo top sve im je bilo top nastupa jedina zamerka nekako je sve islo brzo al top JESC ko i sveke godine .Da li jedva čekate da i prava Evrovizija bude jednog dana u Španiji?
Pa bila je i Shady Lady u dopi*njaku 2009.Zato što je dečije takmičenje, a ta pesma svojom tematikom i estetikom ne odgovara tom kontekstu.
Ova pesma para usi boze sacuvaj .Kad smo vec kod JESC trauma iz detinjstva, nista ne moze nadmasiti ovo: