Dečja Pesma Evrovizije 2024

Možda ni sami nisu hteli masovno da glasaju za kopiju svoje pobedničke JESC pesme. Bilo bi stvarno trulo da je završila tako visoko.

Ne liči na Špance da ne podrže najglasnije što mogu svoje i to u godini kad su organizatori, jeste malo čudno.

Nikada nisam primećivao i evo i dan danas nikada mi ne bi nešto bila vau niti skrenula pažnju pesma Jermenije iz 2021.godine, čak je i te godine bilo mnogoo boljih pesama, kao što je i 2021.godine bilo boljih pobednika pa i oba puta kada su Poljaci pobedili su bile solidne godine i bilo je i boljih vokala i pesama. Sve na istu foru su pobedjivali tada.

Iskreno više sam za jake vokale, emotivne i jake PESME balade ili dramatične, nego za pobednike sa tralala pesmicama kao što forsira Holandija apsolutno svake godine, već vidjeno...
ŠOK, na dečijem takmičenju učestvuju i dečije pesme

Da li jedva čekate da i prava Evrovizija bude jednog dana u Španiji?
Da meni jel ova JESC bila top nisam voleo samo Francusku i San Marino pesmu ovo ostalo top sve im je bilo top nastupa jedina zamerka nekako je sve islo brzo al top JESC ko i sveke godine .

Zašto nije bila Chanel i njena čuvena Take a video watch it Slo-mo-mo-mo juče za vreme interval acta?

Zato što je dečije takmičenje, a ta pesma svojom tematikom i estetikom ne odgovara tom kontekstu.

Vidim Gruzija pobijedila. Gruzija u jednu ruku iznenađenje, ali u jednu i nije. Nijedna pjesma mi nije zvučala pobjednički ove godine (Osim moožda Estonija u studijskoj verziji), pjesme su baš bile slabe, a ova pjesma je nekako bila najposebnija. Španija realno i nije zaslužila da pobijedi sa onom pjesmom s obzirom da sa boljim pjesmama nisu uspjeli. Svakako da ne treba toliko ove rezultate uzimati za ozbiljno, neka se djeca vesele. 😁

Bas mi je drago da je ova pesma (Gruzija) pobedila. Od mene je dobila glas. Ali ovoliko 12-ica nisam ocekivao. Ne znam da li je iko procentualno dobio ovoliko 12-ica i na velikoj Evroviziji.
Lepo izvodjenje, lep nastup, muzika predivna...

Mada, po meni, pobednicka pesma i nastup mi je iz Ukrajine. Bas mi je onako ozbiljna, a na decijem nivou.

Zao mi je Makedonaca, jer nisam ocekivao da ce proci tako lose...

Back