ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

😱 Ne pa ovo je nemoguće.. Ovo je nedopustivo... Da li sanjam?? 😯😳
Da li si ti kanda nešto pogrešio, permutovao?! 😨 Sankcionišite ovo, učinite neštoooo!! 😫 Poboguuuuuuu!!!!!! 😭
Meni Mrme ova top lista izgleda kao da smo svi sa foruma glasali za najgoru pesmu i onda kada se uzme prosek svih nasih glasova odprilike top lista koja počinje u proseku od najgore do najbolje pesme bi negde otprilike izgledala ovako, čast izuzecima.
Većina ovih top 10 pesama sa ove liste meni ne da ne bi bili u top10 ove godine nego mi ne bi bili čak ni najgore 2011.godine NI BLIZU TOP 10... :D

😱 Ne pa ovo je nemoguće.. Ovo je nedopustivo... Da li sanjam?? 😯😳
Pa ti si kanda nešto pogrešio, permutovao?! 😨 Sankcionišite ovo, učinite neštoooo!! 😫 Poboguuuuuuu!!!!!! 😭
Dobro čovek ima pravo na svoje mišljenje, jasno je da se ne slažemo, ali ako je ovo njegovih top 37 poštujmo to, iako naša top lista izgleda ove godine naopačke ,jer uglavnom većina pesama su ok samo okreneš njegovu listu naopačke i dobiješ normalnu pravu listu za 2023.godinu.
Jednostavno čovek voli drugačiju vrstu muzike od većine i pošto je manjina ja ga u potpunosti podržavam zaista ;)

Meni Mrme ova top lista izgleda kao da smo svi sa foruma glasali za najgoru pesmu i onda kada se uzme prosek svih nasih glasova odprilike top lista koja počinje u proseku od najgore do najbolje pesme bi negde otprilike izgledala ovako, čast izuzecima.
Većina ovih top 10 pesama sa ove liste meni ne da ne bi bili u top10 ove godine nego mi ne bi bili čak ni najgore 2011.godine NI BLIZU TOP 10... :D
Ne, ne, moju tek kad bi video, pa ne znam šta bi kazao, i meni su ti favoriti mahom na dnu, ali za 🇦🇹, ne ovo je.. 😳😨😫😱 🤭

Ne, ne, moju tek kad bi video, pa ne znam šta bi kazao, i meni su ti favoriti mahom na dnu, ali za 🇦🇹, ne ovo je.. 😳😨😫😱 🤭
Austrija tebi prva, a njemu ni u top 30, ovo je verovatno za tebe bio šok.
Inače bacio sam pogled druže na ove youtube liste i iskreno evo za Austriju se ne sećam da je nekome 31.mesto, vidjao sam 15.mesto cak mislim i neko 19.mesto kod nekih ljudi, ali tesko nize od toga, Srbija isto najnize uglavnom oko 23.mesta retko niže...na dosta lista je Srbija top5 negde i prvo mesto čak zamisli...ako nisu Srbi sastavljali top listu onda je to super da ima nekih lista gde smo čak i prvi, videh neke liste za Hrvate i slovence gde su u top5 na nekoliko lista i Hrvatska i Srbija i Slovenija hahah zamisli..

• Like
Reactions: Mrm
I sta si sad htio reci?
Hteo sam reći da iako ove godine prognoziraju svi top 3 skandinavski Svedska,Finska,Norveska, da je moguć i jugoslovenski top3 Hrvatska,Srbija i Slovenija i da bi trebalo Beograd,Zagreb i Ljubljana da se fino spreme za domacinstvo,a mozdaa i zajedno da organizujemo, recimo mogli bismo da ustedimo na parama i da recimo Zagreb organizuje prvo polufinale sledece godine,Ljubljana drugo i finale u areni u Beogradu,drzave bi pojedinacno i dosta manje love pukle i bilo bi lepo kao u rukometu i odbojci sto smo svi zajedno organizovali da lepo organizujemo zajedno kao Jugoslavija bilo bi zanimljivo prvi put u 3 zemlje evrovzije a do skoro to je bila jedna zemlja, i jako su blizu države, bađ bi bila fora, 3 večeri u 3 zemlje.
Do duše Srbija mi ima najslabiju pesmu od zemalja bivse Jugoslavije po kvalitetu i melodicnosti iskreno,svakako Hrvatska mi je najbolja sa ovih prostora,zatim Slovenija pa Srbija.
Vokalno Hrvatska najbolja dok za drugo mesto mrtva trka izmedju Srbije i Slovenije...

Austrija tebi prva, a njemu ni u top 30, ovo je verovatno za tebe bio šok.
Inače bacio sam pogled druže na ove youtube liste i iskreno evo za Austriju se ne sećam da je nekome 31.mesto, vidjao sam 15.mesto cak mislim i neko 19.mesto kod nekih ljudi, ali tesko nize od toga, Srbija isto najnize uglavnom oko 23.mesta retko niže...na dosta lista je Srbija top5 negde i prvo mesto čak zamisli...ako nisu Srbi sastavljali top listu onda je to super da ima nekih lista gde smo čak i prvi, videh neke liste za Hrvate i slovence gde su u top5 na nekoliko lista i Hrvatska i Srbija i Slovenija hahah zamisli..
Da citiram Petra: "Sa Alpa vila kliče, 🇦🇹 opet srpska biće!".. 😍🤩

Nikada više Srba nego ove godine, bukvalno kada smo bend posalali manje bilo Srba nego ove godine hehe

Mrme, ne možemo navijati za Austriju, drugo je to kada nije bilo Srbije 2014.godine, pa ok navijamo za nekog drugog, ove godine imamo preče zemlje imamo sjajni Let 3 sjajne mlade momke iz Rijeke, imamo sjajne mlade momke iz Ljubljane jedan od njih je srpski muzičar plus i imamo Luku, znači za ove 3 zemlje se navija, pa tek posle idu ostali,jebeš ostale neka budu top 3 ove zemlje a ta tvoja Austrija koju predstavlja naša mala Tea neka bude hajde 4.mesto, možee??

@KONSTRUKTOR @Mrm, Umesto što se iščuđavate i smejete tuđim listama, od srca vam savetujem da uživate slušajući pesme koje volite i da se uzdržite od suvišnih i bespredmetnih komentara. Svet će vam definitivno biti lepše mesto za život. ;)

@KONSTRUKTOR @Mrm, Umesto što se iščuđavate i smejete tuđim listama, od srca vam savetujem da uživate slušajući pesme koje volite i da se uzdržite od suvišnih i bespredmetnih komentara. Svet će vam definitivno biti lepše mesto za život. ;)
Kao prvo ne smejemo se i ne iščuđavamo, a kao drugo to što se ti i još neki likovi sa ovog foruma nama nekada, ili često iščužavaju i ismevaju nas, nama potpuno daje za pravo da uradimo isto, a da nas niko zbog toga ne proziva.
Mi samo vraćamo, jer kada bismo mi sada napisali listu, javio bi se ti,ili recimo Stefan jedan,drugi,treći da ne nabrajam sve likove koji bi se krstili i čudili, tako da nemoj imati dvostruke aršine, kao i kod vredjanja pevačica, bendova i pevača, kada vi nešto ne volite vi im se rugate, a kada se drugi rugaju ili samo podsmehnu u jednom jedinom komentaru odmah drvlje i kamenje.
Malo objektivnosti ne bi bilo na odmet.
Sve najbolje i svako dobro!

Izvini, sad vidim da definitivno ne razumeš forumske šale.. I neću se više šaliti sa tobom.. 😉

Ne bih komentarisao ni tvoju niti bilo čiju listu, jer je to stvar tvog muzičkog ukusa. I da, smejao si se, jer si ostavio smajli na moj post, i iščuđavao si se i analizarao kako to zaboga nigde nisi video da je Austrija nekome na 31. mestu. Malo se praviš nevešt i zaista ti ne stoji, ali komunikacija sa tobom je potpuno irelevantna, uzimajući u obzir šta si sve pisao do sada. Što se vređanja tiče, to tek ne bih komentarisao, jer vređanje nije moj manir.

Jbt Hr i Albanija pobrali vise ovacija nrgo ovi sigurni finalisti

• Love
Reactions: Mrm
Izvini, sad vidim da definitivno ne razumeš forumske šale.. I neću se više šaliti sa tobom.. 😉
Ma pusti ga, vidiš da su ovde ljudi nadžak babe, smeta im kada pišeš malo,smeta im kada pišeš mnogo, smeta im kada se ne slažeš sa njihovim stavom, smeta im kada imaš svoj stav, kada se šališ, kada si ozbiljan..

Ma pusti ga, vidiš da su ovde ljudi nadžak babe, smeta im kada pišeš malo,smeta im kada pišeš mnogo, smeta im kada se ne slažeš sa njihovim stavom, smeta im kada imaš svoj stav, kada se šališ, kada si ozbiljan..
Konstruktore, smiri se!

Amin, potpis, pečat, ratifikacija.
Bože, ti si zaista mislio da ja njega instruišem za 🇦🇹?! 😮

Pa to nema potrebe, to će prirodno doći tamo u maju kad krenu da se tope glečeri.. 😎

Samo mi ga žao, biće nespreman za 🌬️🌬️🌬️ 🤭

Konstruktore, smiri se!
Ja sam smiren potpuno, samo ne volim dvostruke aršine i ne volim kada mi neko glumi tu nešto i previše mi pametuje i govori kako sam ja ili moji komentari potpuno irelevantni, samo kada je on relevantan.
Zaista me pojedini likovi podsećaju na ovom forumu na dragog nam preCednika, kada glume neko ludilo, prolupavaju se i diskredituju tudje mišljenje zato što im se ne dopada.
Na primer nazivaju pesme smećem, govore kako gase profil ako neko završi u top 10 i kao haha jako smešno, da da...
Takmicare i takmicarke nazivaju glupima,ravnim daskama,neharizmaticnim,govore kako nisu ni za šta nemaju nijedan talenat..
Baš bih voleo da mogu videti, sve ove nadzak babe iskompleksirane da vidim njih uzivo kako izgledaju,mora da su oni prelepi,preslatki,prezgodni ljudi i pretalentovani, bez ijedne jedine mane, čim sebi daju za pravo da ponižavaju i potcenjuju kako takmičare tako nas sa foruma, idiotluk je napisati nekome da su mu svi komentari irelevantni, ja to nikada nisam nikome lično napisao, tako diskredituješ sagovornika, tipične Vučećeve metode, kada ne možeš ni sa kim da se izboriš argumentovano, onda mu kažeš da je glup,irelevantan,da je ovakav i onakav..
Kada nemaš argumente onda ga izvredjas i to je to..

Back