KONSTRUKTOR
Ekspert
Meni Mrme ova top lista izgleda kao da smo svi sa foruma glasali za najgoru pesmu i onda kada se uzme prosek svih nasih glasova odprilike top lista koja počinje u proseku od najgore do najbolje pesme bi negde otprilike izgledala ovako, čast izuzecima.Ne pa ovo je nemoguće.. Ovo je nedopustivo... Da li sanjam??
Da li si ti kanda nešto pogrešio, permutovao?!Sankcionišite ovo, učinite neštoooo!!
Poboguuuuuuu!!!!!!
![]()
Većina ovih top 10 pesama sa ove liste meni ne da ne bi bili u top10 ove godine nego mi ne bi bili čak ni najgore 2011.godine NI BLIZU TOP 10...

Dobro čovek ima pravo na svoje mišljenje, jasno je da se ne slažemo, ali ako je ovo njegovih top 37 poštujmo to, iako naša top lista izgleda ove godine naopačke ,jer uglavnom većina pesama su ok samo okreneš njegovu listu naopačke i dobiješ normalnu pravu listu za 2023.godinu.Ne pa ovo je nemoguće.. Ovo je nedopustivo... Da li sanjam??
Pa ti si kanda nešto pogrešio, permutovao?!Sankcionišite ovo, učinite neštoooo!!
Poboguuuuuuu!!!!!!
![]()
Jednostavno čovek voli drugačiju vrstu muzike od većine i pošto je manjina ja ga u potpunosti podržavam zaista