ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Lignjoslave druže tebi ništa vidim ne odgovara, svi su glupi, izveštačeni,ružni, netalentovani, neharizmatični, ravni ko daske, daaj razvedri se malo..
Malo pozitive nije na odmet, zašto si tako nervozan što bi rekao Torbica :ROFLMAO: :LOL: :LOL:
Jao ko mi kaze.

• Haha
Reactions: Mrm
Večeras se održava predevrovizijski koncert u Tel Avivu ali neće biti zvaničnog prenosa uživo već će snimak premijerno biti emitovan u subotu, 8. aprila u 20 časova na IsraelCalling YouTube kanalu.

Jao ko mi kaze.
Nemoj da si na kraj srca, danas je lep dan vidiš i sam, sunce greje, lepo je i toplo, zato nema nikakvog razloga za negativu i anksioznost, samo sebi škodiš i svom zdravlju, pomisli da cemo pobediti ove godine na ESC i verujem da ces odmah biti bolje volje.

Večeras se održava predevrovizijski koncert u Tel Avivu ali neće biti zvaničnog prenosa uživo već će snimak premijerno biti emitovan u subotu, 8. aprila u 20 časova na IsraelCalling YouTube kanalu.
Bez veze koja glupost nevidjena no comment...
A čekaj, reci mi hoće li biti makar posebnih odvojenih dakle snimaka na youtube već večeras kao što ima za Poljsku i Barselonu makar nastupi odvojeni??? Ili i to tek do subote čekamo??

Pa sigurno će biti sninaka blogera poput wiwija i sličnih.

Pa sigurno će biti sninaka blogera poput wiwija i sličnih.
A biće verujem da će i neka osoba koja bude na koncertu da postavi klipove, makar se nadam iskreno da će snimati neko i kačiti na youtube da gledamo...

Nemoj da si na kraj srca, danas je lep dan vidiš i sam, sunce greje, lepo je i toplo, zato nema nikakvog razloga za negativu i anksioznost, samo sebi škodiš i svom zdravlju, pomisli da cemo pobediti ove godine na ESC i verujem da ces odmah biti bolje volje.
Oprosti sto pitam, ali na kojim si lekovima? Pero konstruktore, ne znam odakle si, al kod mene je tmurno. I nisam toliko naivan i glup da verujem da cemo zaista pobediti jer znam da 100% nema sanse i da se pravim kao da ne znam kako ESC funkcionise. Nisam ni prosle godine verovao u pobedu, a ni ranijih godina. Samo sam hteo i samo hocu FINALE I NISTA DRUGO, pa makar bili ponovo na 18. mestu.

Oprosti sto pitam, ali na kojim si lekovima? Pero konstruktore, ne znam odakle si, al kod mene je tmurno. I nisam toliko naivan i glup da verujem da cemo zaista pobediti jer znam da 100% nema sanse i da se pravim kao da ne znam kako ESC funkcionise. Nisam ni prosle godine verovao u pobedu, a ni ranijih godina. Samo sam hteo i samo hocu FINALE I NISTA DRUGO, pa makar bili ponovo na 18. mestu.
Izgleda da tebi treba neko da otpeva "Sejdefu majka budjase" posto si na umoru...

Jao ti si nasao nesto da mi pricas. Ti koji si neotesani homofob. Aj cuti tu i ne trucaj po mnogo.
Pero Lignjoslave, smanji dozu lekove, izgleda da si uzeo i vise nego sto treba.
Sto se Nemanje tiče ni njemu nisu uvek sve ovce na broju, vredja druge pesme i ucesnike, ali makar je pozitivniji i ne vredja ljude na osnovu fizickog izgleda, covek vredja samo odredjene pesme i države i odriče se evrovzije ako pesme koje mu se ne svidjaju dobro prodju...

Sto se Nemanje tiče ni njemu nisu uvek sve ovce na broju, vredja druge pesme i ucesnike, ali makar je pozitivniji i ne vredja ljude na osnovu fizickog izgleda, covek vredja samo odredjene pesme i države i odriče se evrovzije ako pesme koje mu se ne svidjaju dobro prodju...
A sad adio i ko zna gde i ko zna kad....

A sad adio i ko zna gde i ko zna kad....
Moraš shvatiti, da se evrovzija a tako i muzika dosta izmenila od kada si je ti poceo pratiti slusati i kada si postao fan evrovzije, vise te poskočice pesmice ne prolaze tako dobro, nema više jare moje ovih dana, romale romale romali i ludi letnji ples, takva muzika vise nije popularna i evropljani su se izgleda smorili i zasitili takve nase muzike, zato se sada trazi nesto novo, nesto drugacije, nesto autenticno sto svet nikada nije video..
Video si kako je Joksimovic prosao sa Knezom pre skoro 10 godina, zamisli sad da Knez ide a Joksimovic da mu pise pesme kako bi prosao, da li bi usao i u finale makar??

Pero konstruktore, "SVEMIRCI SU KRIVI ZA SVE". Eto otkud ovo Pero. Ja bar za razliku od Nemanje se ne odricem ESCa ako mi neki favorit izduva jer nisam balavac od 9-10 godina pa da se tako ponasam. Sta je trebalo prosle godine da uradim sto je Kipar ispao? Da pljujem sve zivo? Nisam tolika gluperda. I gde je doticni pozitivniji pobogu? On je oduvek bio toksican i vredja homoseksualce na najgori moguci nacin, samo sto ti ne znas i zivis u mehuru.

Pero konstruktore, "SVEMIRCI SU KRIVI ZA SVE". Eto otkud ovo Pero. Ja bar za razliku od Nemanje se ne odricem ESCa ako mi neki favorit izduva jer nisam balavac od 9-10 godina pa da se tako ponasam. Sta je trebalo prosle godine da uradim sto je Kipar ispao? Da pljujem sve zivo? Nisam tolika gluperda. I gde je doticni pozitivniji pobogu? On je oduvek bio toksican i vredja homoseksualce na najgori moguci nacin, samo sto ti ne znas i zivis u mehuru.
Nisam znao da Nemanja vredja homoseksulace, novi sad ovde pa zato i ne znam tek sada cujem, onda se profinio, ponasa se korektno od kada sam ja dosao ovde i nisam primetio da ga kritikuju, mozda se covek promenio skroz haa??
Jedini koji ne voli gejeve je primetio sam neki lik cini mi se da se zove gotivan ili gotiva tako nesto i znam da su ga svi pljuvali, zato sto je on vredjao LGBT osobe sa PZE23.

Ja sam jedini str8 koji ne mrzi homiće, hocu sad dobit diplomu?
Ja sam str8 i ne osecam mrznju ni prema biseksualcima ni homoseksualcima iskreno.
Uopste nemam zapravo nikakav osecaj, zabole me da li se neko ljubi ili sta god radi sa svojim partnerom, da li voli isti ili razliciti pol, to je iskreno svačije pravo da u životu bude ono što želi, njegov život, njegova stvar, ako se ljudi vole sve je ok..
Neko će reći da sam lud ili me prozivati zbog mog stava, ali moje misljenje je takvo...

Back