ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Zanimljivo da su ti poslali pre datuma izlaska, možda računaju da ti svakako neće stići pre 28. aprila.. Ja sam ovog puta poručio preko britanskog udiscovermusic-a, jer možda neće stići pre finala Evrovizije, a iz Eurovision shopa sam poručio neke balone i magnet koji će mi verovatno trebati na dan finala, pa da to ne bi kasnilo u slučaju objedinjene pošiljke.

Zanimljivo da su ti poslali pre datuma izlaska, možda računaju da ti svakako neće stići pre 28. aprila.. Ja sam ovog puta poručio preko britanskog udiscovermusic-a, jer možda neće stići pre finala Evrovizije, a iz Eurovision shopa sam poručio neke balone i magnet koji će mi verovatno trebati na dan finala, pa da to ne bi kasnilo u slučaju objedinjene pošiljke.
Proverio na sajtu, stavili su broj posiljke i da je poslato danas oko pola 11. Tako da verovatno ce stici tamo oko finala ESCa...

Biće i slike i kraći snimci sigurno, tacnije nakon druge probe će izaći mislim pre oba polufinala rekapitulacija pesama sa probe zapravo prosle godine je bilo 40+ sekundi svake pesme čak pre polufinala..

posto prve probe ce biti na tik tok a druge jel ce kacit na youtobe ili ce na tik tok

Prošle godine smo prve probe videli nekoliko sekundi nastup i kao ono pre izlaska na binu, to je bilo po prvi put na tik toku, dok smo onu kasniju probu videli kadrirano na youtube i trajalo je nekih 40 sekundi cini mi se.

Poslednje preslusavanje pred pocetak proba, ovo je moja finalna lista. Sto se tice prognoza finalista, rekao sam kako se nece menjati, ali ajde da vidimo probe jer mi se desavalo da posle proba menjam prognoze.

1. :fib: 2. :nlb: 3. :seb: 4. :frb: 5. :amb: 6. :azb: 7. :mdb: 8. :itb: 9. :nob: 10. :czb:

11. :si: 12. :at: 13. :hr:14. :de: 15. :ch: 16. :ee: 17. :dk: 18. :ge: 19. :ie: 20. :pt: 21. :au: 22. :cy: 23. :gr:

24. :is: 25. :gb: 26. :es: 27. :lv: 28. :lt: 29. :ua: 30. :mt: 31. :be: 32. :sm: 33. :il: 34. :pl: 35. :al: 36. :ro:

Bojim se da ce ovo biti poslednja Evrovizija za Srbiju, jer ona kvazidrzava moze lako uci za godinu-dve u Savet Evrope, a samim tim ce Srbija (logicno i prirodno) istupiti i izgubiti mogucnost za ucesce na ESC.
Sta vi mislite?

Nema od toga nista. Milijardu puta vodjena diskusija o tome i milijardu puta bice receno: NEMA OD TOGA NISTA!

Bojim se da ce ovo biti poslednja Evrovizija za Srbiju, jer ona kvazidrzava moze lako uci za godinu-dve u Savet Evrope, a samim tim ce Srbija (logicno i prirodno) istupiti i izgubiti mogucnost za ucesce na ESC.
Sta vi mislite?
Joj nemoj sada o teškim temama, Evrovzija je mani sada Kosovo makar ovo vreme dok traje evrovizijska groznica da uživamo, pratimo sada Evrovziju 2023. i o tome razmisljamo, svakako nece uskoro Kosovo ucestovati na Evrovziji logicno, tako da opusteno, daj Boze sledece godine makar Makedonija Crna Gora, Bugarska, Madjarska da se vrate a makar za 2 godine nadam se i konacno Bosni to bi bilo divno zaista..

Sta vi mislite?
Članstvo u Savetu Evrope nije uslov za učešće na Pesmi Evrovizije. Dovoljno je što smo članica Međunarodne telekomunikacione unije. A ni ne očekujem da se Srbija samoizoluje iz svih organizacija u kojima se južna pokrajina pojavi zasebno.

Back