ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Štaa nam radee, šta nam radee??!!
Svi nas mrze svi su protiv nas nebeskog naroda, mi smo andjeli, a svi ostali demoni, monstrumi i zato nas mrze, logicno da nas mrze razni Nemci, Francuzi i ostali Ameri, jer smo apsolutno u svemu BOLJI OD NJIH I ZATO HOĆE DA UNIŠTE NAŠU SRBIJU... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Članstvo u Savetu Evrope nije uslov za učešće na Pesmi Evrovizije. Dovoljno je što smo članica Međunarodne telekomunikacione unije. A ni ne očekujem da se Srbija samoizoluje iz svih organizacija u kojima se južna pokrajina pojavi zasebno.
Ja bih iskreno hteo da se zabrani bilo kakva diskusija vezano za tzv. Kosovo, jer odmah posle nastane rat.

To je za Offtopic temu. Nije povezano sa Evrovizijom nikako.

Verovatno je to i zato što ove godine nemamo prevelika očekivanja kao prethodne godine sa Konstraktom kada smo bili zaista euforični logično i opravdano.

Kako se možeš sećati moje euforije oko Konstrakte, kada sam ja od ove godine član ovog foruma?

Rekao sam ti i ponavljam ponovo da zaista nisam nikada ovde bio registrovan niti ostavljao komentare, pisali smo već o tome.
Nekada se šalim oko nekih stvari i ironičan sam, ali ovo ti kažem ozbiljno da niti sam pratio ovaj forum specijalno niti komentarisa, prvi put sam se u februaru ove godine registrovao.
Meni je Konstrakta bila prvi favorit uz Corneliu prošle godine.
Ove godine mi recimo Srbija objektivno čak možda i nije za top 10, ali subjektivno eto moze top 10, iako imam baš desetak lepših pesama od Srbije.
Ove godine ću najverovatnije nakon dugo vremena i glasati na samoj Evrovziji makar neki glas ću sigurno u finalu makar poslati znaš i sam za koga.

Da li ćeš ti glasati ove godine na Evrovziji, ko ti je definitivni favorit za ovu godinu?

Kod mene ce biti hajpa jer nisam slusao pesme. Ovih 3 godina kako nisam slusao pesme bas se lepo provedem tokom esc nedelje i bas mi je to dosta za celu godinu. Kad ispratim pre-sezonu onda gledam samo za rezultate jer sam sve i cuo i video tokom proba, ovako uzivam u celi show.

Kod mene ce biti hajpa jer nisam slusao pesme. Ovih 3 godina kako nisam slusao pesme bas se lepo provedem tokom esc nedelje i bas mi je to dosta za celu godinu. Kad ispratim pre-sezonu onda gledam samo za rezultate jer sam sve i cuo i video tokom proba, ovako uzivam u celi show.
Pametno Niko, možda bih trebao da te poslušam, verovatno je uzbudljivije. Za Survivor sam te poslušao krećem od prve sezone pa na dalje..

Čekaj znaš li našu makar i ove pesme iz komšiluka Slovence i Hrvate?

Znam Srbiju, Hrvatsku i Svedsku jer volim da gledam melodi. I Makedoniju kad ucestvuje naravno.

Znam Srbiju, Hrvatsku i Svedsku jer volim da gledam melodi. I Makedoniju kad ucestvuje naravno.
Pa too, znači ipak nešto znaš i pratila si barem ta nacionalna finala, da li ti se dopadaju makar ove pesme koje znaš za sada?

Šteta što Slovence ne znaš, kada već znaš iz regije obično uvek ranije, iovako nas ima malo jako ove godine, nikada manje zemalja iz bivse Jugoslavije dugo unazad...

Back