Jbt, sad sam odgledao još jednom nastup Familje, kakva dominacija zajedno sa Jermenijom najviše zaslužili finale. Na stranu što im je SJB uradila nastup, ovo je 100 puta bolje od RoneLJe prošle godine
Pa i taj kanal je privatni kablovski. Svuda ima i dobrih i lošijih, ali generalno slabo imamo dobre poznavaoce Evrovizije koji i odu na nju da izveštavaju.
Mislim da je EBU svjestan da će dolaziti do još pokojeg povlačenja u budućnosti pa sad vuku ove nekadašnje sudionike za rukav da se vrate xD Kako god, lijepo, drago mi je, nakon 30 godina
Što se mene tiče, može i na tu jednu godinu. Iskreno, nisam očekivala da će se uopšte i takmičiti više. A što se tiče tih malih državica, bilo je reči da bi i Monako mogao uskoro da se vrati.
Kako god, ja se nadam da će ih predstavljati Luksemburžani, ipak Luksemburg nije neka mikrodržava, imaju više stanovnika i od Islanda i od Malte. Respektabilno zvuči tih 5 pobjeda, ali onda kad vidiš da su to sve bili stranci, bzvz je
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.