ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Jbt, sad sam odgledao još jednom nastup Familje, kakva dominacija 😍 zajedno sa Jermenijom najviše zaslužili finale. Na stranu što im je SJB uradila nastup, ovo je 100 puta bolje od RoneLJe prošle godine

Ma ne može da se poredi, ovo je baš bilo na mjestu i vizuelno i vokalno

Pa i taj kanal je privatni kablovski. Svuda ima i dobrih i lošijih, ali generalno slabo imamo dobre poznavaoce Evrovizije koji i odu na nju da izveštavaju.

Meni i dalje nije jasno kako je Blanka prošla... Točno očekujem sljedeće godine povećanje glupavih pjesama...

Mislim da sad mogu top 10 za finale da izdvojim:

1. Španija
2. Ukrajina
3. Albanija
4. Švedska
5. Austrija
6. Litvanija
7. Italija
8. ESTONIJA 😲😲🙌🙌
9. Nemačka
10. Češka

Just missing out:
11. Hrvatska

Nezvanicni recap finala:

Pa mi delujemo ok, nismo toliko zasenjeni, ali su ukopali Sloveniju izemdju Izraela i Hrvatske deluje jako civilno.

Moj top 10:
1. Finska
2. Španija
3. Jermenija
4. Albanija
5. Švedska
6. Slovenija
7. Portugal
8. Francuska
9. Češka
10. Italija

Što se mene tiče, može i na tu jednu godinu. Iskreno, nisam očekivala da će se uopšte i takmičiti više. A što se tiče tih malih državica, bilo je reči da bi i Monako mogao uskoro da se vrati.

Mislim da je najverovatniji povratnik Turska ako sve politicki prodje kako treba

Kako god, ja se nadam da će ih predstavljati Luksemburžani, ipak Luksemburg nije neka mikrodržava, imaju više stanovnika i od Islanda i od Malte. Respektabilno zvuči tih 5 pobjeda, ali onda kad vidiš da su to sve bili stranci, bzvz je

Back