• Tokom evrovizijske nedelje strogo je zabranjeno deljenje neovlašćenih snimaka proba za Pesmu Evrovizije, kao i objava koje nisu iz zvaničnih i javno dostupnih izvora, i na javnom i privatnom delu foruma. Takvo ponašanje može za posledicu imati ban sa foruma.

ESC 2026: Polufinale i finale

Šta cenite onako koji smo završili u polufinalu? Mislim da su Grčka i Finska 1 i 2 pa su ih zato namerno prozvali odmah. Za ostalo ne znam. Mada, ne bi me čudilo ni da je Izrael prvi bio

Baš sam malopre o tome razmišljao, mislim da rezultati ovog puta nisu imali nikakve veze sa redosledom prozivke, sem Grčke i Finske koje su pročitali prve da bi se kasnije stvorila tenzija za ove manje sigurne.

Izrael je sigurno top 3 bio, mooožda... čak i prvi. Dobili su tvt, a otpjevao je fantastično tako da je i tu dobro prošao, tako da u zbiru je realno da je u samom vrhu.

Finska i Grčka top 3, rekao bih Hrvatska da je u top 5, pa možda čak i Srbija tu 5-6, Poljska žiriju top 5 a i publici tu negdje, Švedska kapiram 8-10. i publici i žiriju

Luku Crnog su 2023. prozvali 9. a on bio 10. u pf, po logici da se ove razvaljotke polufinala prozivaju među poslednjima, ne bih rekla da je tako baš uvek🥴
Stvarno mislim da je potpuno random. Jedino što jesu hteli da prave veću tenziju za manje sigurne države,zato su i prozvali Grčku i Finsku odmah.

Hvala im što je ove godine stvarno bilo neizvjesnije prozivanje, prošle godine drama na kraju kao da nismo svi znali da prolazi Ukrajina
Osim što se kod poslednje 2 realno znalo da su Litvanija i Poljska. Eventualno Portugal umjesto Litvanije.
Mada, da, bolje je ovako nego onda kad izbace po 3 jer realno znas da kad neko 2 puta ne prodje tesko da ce proci.

Back