• Tokom evrovizijske nedelje strogo je zabranjeno deljenje neovlašćenih snimaka proba za Pesmu Evrovizije, kao i objava koje nisu iz zvaničnih i javno dostupnih izvora, i na javnom i privatnom delu foruma. Takvo ponašanje može za posledicu imati ban sa foruma.

ESC 2026: Polufinale i finale

Šta cenite onako koji smo završili u polufinalu? Mislim da su Grčka i Finska 1 i 2 pa su ih zato namerno prozvali odmah. Za ostalo ne znam. Mada, ne bi me čudilo ni da je Izrael prvi bio

Baš sam malopre o tome razmišljao, mislim da rezultati ovog puta nisu imali nikakve veze sa redosledom prozivke, sem Grčke i Finske koje su pročitali prve da bi se kasnije stvorila tenzija za ove manje sigurne.

Izrael je sigurno top 3 bio, mooožda... čak i prvi. Dobili su tvt, a otpjevao je fantastično tako da je i tu dobro prošao, tako da u zbiru je realno da je u samom vrhu.

Finska i Grčka top 3, rekao bih Hrvatska da je u top 5, pa možda čak i Srbija tu 5-6, Poljska žiriju top 5 a i publici tu negdje, Švedska kapiram 8-10. i publici i žiriju

Meni je iznimno drago što su svih 5 favorita ispucali u prvih 6, a ne ono prethodnih godina kad su ostavljali za kraj tipa Ukrajinu pa je bio antiklimaks na maks

Luku Crnog su 2023. prozvali 9. a on bio 10. u pf, po logici da se ove razvaljotke polufinala prozivaju među poslednjima, ne bih rekla da je tako baš uvek🥴
Stvarno mislim da je potpuno random. Jedino što jesu hteli da prave veću tenziju za manje sigurne države,zato su i prozvali Grčku i Finsku odmah.

Zadnjih godina su osmog prozivali favorita npr Švicarska 2021, Ukrajina 2022, Švedska 2023, Hrvatska 2024, Švicarska 2024 i Estonija 2025.

Nije mi jasan ovoliki hajp oko Poljske, kao da, peva maestralno ali da se ovolika prašina diže, bukvalno nije ništa revolucionarno.

Hvala im što je ove godine stvarno bilo neizvjesnije prozivanje, prošle godine drama na kraju kao da nismo svi znali da prolazi Ukrajina
Osim što se kod poslednje 2 realno znalo da su Litvanija i Poljska. Eventualno Portugal umjesto Litvanije.
Mada, da, bolje je ovako nego onda kad izbace po 3 jer realno znas da kad neko 2 puta ne prodje tesko da ce proci.

Back