Forum Song Contest - Pravilnik

Koji format želite za drugu šansu?

• Samo pesme koje su ispale u polufinalu

Votes: 17 38.6%
  • Samo pesme koje su bile van top 10

Votes: 9 20.5%
  • Sve nepobedničke pesme

Votes: 18 40.9%

• Total voters
    44
  • Poll closed .
@dracarys Razumem, ali niko ne može znati da li je kliknuo jednom ili koliko god puta, a onda to gubi smisao i ekvivalentno je kao da je podelio pesme po svojoj želji. Dakle, otvara nove potencijalne probleme koje treba sprečiti. Što se tiče jačine polufinala, to zavisi i od slušalaca, nemaju svi isti ukus, upravo kao i na samoj Evroviziji, za koju imamo polufinalni žreb, ali shodno raspoloživim tehničkim mogućnostima, mi to ne možemo imati, ili bi bilo komplikovano (fazon onlajn žreb uz par svedoka :LOL: ). Sve u svemu, tražimo što jednostavnije a praktično rešenje.

Mislim da sam dao optimalnu ideju, ostalo je na moderatorima.

I dalje nisam pročitao solidan kontraargument protiv Nikovog predloga.

Samo u tom slučaju da se ne objavljuje spisak prijavljenih, a i da se ne izjašnjavaju da su se prijavili.

al organizator i pobednik bi bili isti po parnosti ako je neparan broj takmičara pa bi bili isto pf

Jedino šta kad navale svi u isti minut da se prijave, kako njih raspodeliti

Ja se slažem s tim predlogom. I najbolje što možemo je da zapravo testiramo pravilo. Vidimo kako funkcioniše. Verujem da ćemo se svi navići vremenom i da nikakvih problema neće biti. Kome je do zloupotrebe u nekoj igri, onda stvarno igre nisu za takvu osobu. Verujem da će sve biti ok.

Samo u tom slučaju da se ne objavljuje spisak prijavljenih, a i da se ne izjašnjavaju da su se prijavili.

Nema ni ovo toliko uticaja, na svako izdanje ima 10+ prijava u prvih 10 minuta, nece se moci sa sigurnoscu reci ko bi bio gde, jedino eto da se spisak prijvaljenih mozda ne stavlja do kraja.

A i ništa ne fali da probamo jedno izdanje pa da vidimo kako funkcioniše. Jednom je 19. FSC bio eksperimentalno javan, pa su se vratili na staro jer nije funkcionisalo.

Evo ja mogu i ceo plan da napisem onako formalno pa cu predati nekom da prevede na srpskom, naravno ako je moderacija otvorena da sacuje krajnu ideju.

Može, nađimo dobrog prevodioca! Ajmo grammar nazi ljudi.

Pravi Niko i šalji ^^.

@Marko ti ćeš nam biti zamorče. Da vidimo da li funkcioniše pravilo.

Back