Forum Song Contest - Pravilnik

Da li ste za to da 295. FSC bude poslednji ove godine?

• Da

Votes: 9 31.0%
  • Ne

Votes: 20 69.0%

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Ne morate dobiti notifikaciju. Pored svake teme bude žuti bedž koji označava da li ima novih postova u temi, pa tako i za moj post. A ova tema i jeste stalno pinovana.

Elem, 9 glasača se složilo da aktuelni FSC bude poslednji ove godine, dok je 20 protiv toga.

I meni nije nista iskakalo, obavestavalo i sl. Mislim da bi bilo bolje da je bilo u aktuelnoj FSC temi ili u "Zvezde FSC-a".
Inace bih glasao da je ovo poslednji FSC.

Ankete koje se tiču generalno FSC-a, uvek su išle u temu gde su pravila. Za ono što se tiče samog izdanja, stavljane su ankete u temu izdanja. A rezultati svakako nisu obavezujući za bilo koga da silom prilika mora učestvovati kao što je uvek i bilo. A svakako ćete sad imati mogućnost napraviti pauzu, do tamo Božića, pošto će iza ići i specijalno izdanje, sa pobednicima i drugom šansom. Ja greškom označih "da" iako sam već napisala u temi gde sam pokrenula to pitanje, da nemam ništa protiv druge opcije.

Uvek su ovakve ankete bile u ovoj temi, ko vam je kriv što je ne čitate 🤷🏻‍♂️
Zato što je tema na koju se retko ulazi i koja ne iskače. Ivana je ovo pitanje postavila u prethodnoj FSC temi, pa niko osim nas par nije reagovao. Isto sam pitao i u Destryjevoj temi, pa su me iskulirali.

Ljudi, ja ne znam kako vi čitate forum, pa očekujete da vam nešto iskače. Teme su razvrstane u potforume, a kad god se uđe u potforum, vidi se žuti bedž NEW pored tema u kojoj ima novih postova i klikom na nju odvešće vas na prvi nepročitani. Kako su teme podrazumevano sortirane prema vremenu pisanja postova, od novijih ka starijim, a kako je i ova tema sa pravilima uvek pinovana, teško da može da se omaši. Ankete koje otvaramo uopšteno o FSC-u su uvek u ovoj temi, a ako je nešto u vezi sa tekućim izdanjem, onda tamo. Ubuduće ću gledati da vam napišem i u temi aktuelnog FSC-a, ali potrudite se i vi da ispratite šta se novo piše na ostatku foruma, a ne isključivo u temama koje često otvarate.

Ivana je temu načela na prethodnoj FSC temi, a ovde nije bilo rasprave nego samo ostavljen info za glasanje, zato mi je bilo prirodno da se tamo nastavilo. Ne verujem da svi ulaze u ovaj podforum da proveravaju poruke, nije ni bitno.

Otvorena je anketa na Ivanin predlog, upravo jer je tema samo bila načeta, bez većeg odziva ljudi, pa je bilo najlakše da se izjasnite putem ankete. Čak i ako idete na New posts opciju, i tamo biste zatekli nov post iz drugih tema. Nije se desila anketa bez najave u vidu posta, pa da kažete da niste mogli da primetite. Koliko puta se napiše post u nekim starijim FSC temama, a da biste ostavili tamo post, valjda morate ući u FSC potforum i naći odgovarajuću temu.

Znači niko ništa nije napisao o glasanju sve dok nas par nije konstatovalo da smo promašili anketu i onda se povede diskusija o tome kako ne umemo da čitamo forum, a kada je Ivana postavila tekuće pitanje u temi, niko maltene nije registrovao. Obožavam ovaj forum, zaista.

29 ljudi je glasalo, a niko ih nije posebno obavestio, već su uočili da ima nov post u temi sa obaveštenjem o otvorenoj anketi. Kao što rekoh, potrudiću se ubuduće da napišem i na više mesta, uključujući temu aktuelnog FSC-a, a ako je pitanje još važnijeg karaktera, možda i putem obaveštenja na naslovnoj strani foruma. U prethodnim postovima sam objasnio kako možete da primetite nove postove, ako do sada niste shvatili to, tako da ubuduće bude manja šansa da vam se desi previd.

Definitivno se ne kapiramo. Nisam razmažen da očekujem da mi neko pošalje u inbox obaveštenje o glasanju, već kažem da se uvek vodila nekakva diskusija pre stavljanja ankete, na nekoj temi. Sada nije (osim postavljenog pitanja na koji su malobrojni reagovali) i osim što je ovde postavljena anketa, drugih naznaka nije bilo. Kada uđem na forum, 20 tema mi izleti pre ove, a ne verujem da bilo ko osim vas koji održavate forum, ide i pregleda svaki podforum. Nikakva kritika nije, samo sam napisao da je možda moglo biti pinovano ili istaknuto to za glasanja kako je bilo pre. Skoro tridesetoro ljudi je glasalo, saglasan sam sa rezultatom, samo ne vidim večitu potrebu da se umesto onoga o čemu se glasa, zakači za nečiji komentar pa onda o tome povede diskusija.

svakako je velika razlika u glasovima, a izgleda da se za specijal još nije niko prijavio tkd ne vidim što ne bi odradili još jednu temu

Niko se nije prijavio za organizaciju specijala, ali sad svakako imate vremena a i, u najgorem slučaju ako ne dobijemo prijavu, tu sam ja. Posebno i, ako vam u tih nedelju dana ne bude do bavljenja banerima, tabelama i spiskovima. :)

Otvorena je anketa na Ivanin predlog, upravo jer je tema samo bila načeta, bez većeg odziva ljudi, pa je bilo najlakše da se izjasnite putem ankete. Čak i ako idete na New posts opciju, i tamo biste zatekli nov post iz drugih tema. Nije se desila anketa bez najave u vidu posta, pa da kažete da niste mogli da primetite. Koliko puta se napiše post u nekim starijim FSC temama, a da biste ostavili tamo post, valjda morate ući u FSC potforum i naći odgovarajuću temu.
Sa tvoje strane je uradjeno kako treba (y), ali se slazem sa dodo. Recimo, kad udjem na forum, na glavnoj strani vidim poslednjih 5 postova i na zvoncu nove poruke ili reakcije. Ukoliko ne vidim tu i nije tema koju cesto ulazim, informacija ce mi proci neprimetna, jos kad dodam da usled nedostatka vremena, nekad ne udjem po dva tri dana, verovatnoca da mi promakne neka informacija je povecana. A nemam naviku ili vremena da ulazim u svaki deo foruma da vidim gde ima novih vesti. U ovom slucaju mogu reci i da je moj neki previd.
Svakako ovo nije kritika, samo konstatacija, komentar i ne treba menjati nacin anketiranja i sl. zbog nas par koji nismo videli, nego raditi kao i do sada. (y)

Back