Fudbal

Der der, necemo siriti defetizam, na SP su, pobedili su nekoliko repki jednake snage usput, jednu jacu, i ko zna - mozda se za 4 dana budu spremali za novi mec sa Portugalom. A onda bi opet bila opsta histerija na sve strane. Nisu se lepo poslozili, ne znaci da nece ubuduce.

Bukvalno ne znam ni sta da kazem.

Do treceg gola je bilo dobro (i pored dobrim delom poklonjenog prvog gola) ali ovo sto se desilo od tog trenutka nadalje je strasno. Umesto da stanemo na loptu, spustimo ritam i privedemo utakmicu kraju jer imamo odlican rezultat, mi glumimo Barselonu iz najboljih dana a ovamo kukamo na fizicku spremu. I ovakva dva gola, bukvalno kao amateri. Za nevericu.

Svako ko bar povrsno zna nasu ekipu zna da nam je odbrana tragicno losa ali nema opravdanja za ovakve pacerske golove. Niko ovakve golove ne prima na profesionalnom nivou. Sve je lepo nacrtano bilo za tri boda i ovako prosuti sve je zaista jezivo. Kamerun je ekipa koja (uz duzno postovanje) ne poseduje visoku fudbalsku inteligenciju ali smo mi na terenu danas pokazali da je nasa inteligencija ravna nuli.

Bilo kako bilo, ako Brazil potvrdi kvalitet, imamo sansu i protiv Svajcarske. S tim sto nam samo pobeda igra. E sad koliko je realno dobiti jednu fudbalski daleko pismeniju i organizovaniju ekipu od Kameruna kad smo danas dobili tri gola, to je za duboku analizu. Ali smo jos jednom pokazali da smo nepredvidiv tim i da je sa nama sve moguce. Ici na sve ili nista, imamo i jak motiv nakon 2018. pa kom opanci, kom obojci. Gore od ovoga ne mozemo. A svakako, nije lose za svakoga ko gleda taj duel uzeti jedan Bromazepam preventivno.

Sada i Kamerunu ostaju teoretske šanse da prođe dalje. Posebno ako Brazil dobije Švajcarsku i ode na 6 poena. Onda Brazil može slobodno da igra poslednji meč u oslabljenom sastavu, imaju osiguranu prvu poziciju, i eto šanse za Kamerun. 😅

Zaslužila Koreja bod, ja naravno opet sve promašio dosad, zanima me tablica čisto da vidim koliko nula sam uspio skupit u zadnja 3 dana

Da, to je šteta, možda je trebalo i ovo da ide 3:3. Mada, svakako zanimljiv dan danas, ako ništa drugo. Dve utakmice, 11 golova. :D

Zaslužila Koreja bod, ja naravno opet sve promašio dosad, zanima me tablica čisto da vidim koliko nula sam uspio skupit u zadnja 3 dana
I ja isto tako. Bukvalno sve se završava suprotno od predviđenog. Juče 0 poena, a danas je krenulo u istom ritmu.

Ako Brazil udje opusteno sa Kamerunom, sa nekim slabijim igracima, mogao bi i Kamerun da ide dalje sa Brazilom.

Back