nl Holandija 2024: Joost Klein - Europapa

Da, kazu da je bilo dogovoreno da ga ne snimaju posle nastupa, a ipak je to ucinila. E, sada, ona je mogla samo da radi svoj posao, mozda je dobila naredjenje, pitanje je ko je glavni odgovorni za to.

Last edited:
Ja sam upao kratko na HRT jer su imali Live doček i vidim Duško Ćurlić komentator govori ,Joost Klein da se jako agresivno i ružno ponio u bekstejdzu i da je razlog diskvalifikacije opravdan.
To je isti HRT koji je jedini dao 0 poena Nemu od zirija.
Igraju se Crnogoraca 2006, a 'vamo placu na nepravdu...

Nisu hteli konkurenciji da daju poene i tu kategoriji gde je Svajcarska najjaca :D

• Like
Reactions: FFM
Zakazana valjda presuda za jun, on se u međuvremenu vratio u Holandiju, naravno.

Sad ovi iz švedskog tabloida navode da je podigao šaku u pravcu kamermanke a nema dokaza da je krenuo na nju uopšte ili je samo u mjestu podigao šaku prijeteći.
Panter vs Ljulj 2023. kolorizovano

Ko navija za Partizan ima traume ovog tipa i dalje

Samo u normalnoj državi može ovako nešto da se desi da i crkve rade obrade evrovizijskih pesama, a ne kao naš narod koji kulturnu, obrazovanu i skromnu devojku naziva sektašicom i satanistom 🤡

Pa to nista nije cudno. U Holandiji se crkve preuredjuju na galerije, restorane, trzne centre, klubove, ponekad i privatene apartmane. 😉

Već mesecima su fanovi koji ne vole pesmu bili najglasniji, pričali kako je samo lokalni hajp u pitanju. Kad je bio koncert u Amsterdamu kroz podsmeh su konstatovali da je odlična reakcija publike samo zato što je koncert u njegovoj državi i da na Evroviziji neće biti ni približno dobra reakcija u areni, kad ono...

I kad je publika pjevala uglas, bilo je aha pa dobro ali ispod očekivanja je nema ništa od njega pojeli su ga drugi

56 miliona strimova na Spotifaju
36 miliona pregleda na YT za spot + nastup iz PF

Plus su kežualci odlepili za ovim. Nema ko mi se nije javio ko neobavezno ili povremeno prati Evroviziju da mi kaže da je oduševljen pesmom.

Ne govorim ovo jer mi je pesma bila favorit, ali mislim da je vrlo moguće da bi pobedio kod publike u finalu 🤷🏼 Apsolutno je pojeo sve druge izvođače po popularnosti.

Definitivno je na neki način “pobednik” ovogodišnje Evrovizije, u smislu da će ostati najupamćeniji izvođač iz ove godine.

Last edited:
Uf...
Pa bi pojeo ostale, samo je pitanje kako bi se rasporedili glasovi. Kakva šteta, ko zna koliko bi još slušano i gledano bilo da je nastupio u finalu

• Like
Reactions: FFM
Od pocetka mi se nije svidjao, odnosno mozda samo na prvo slusanje. Razumem da se ljudima ovo moglo dopasti, ali meni ne, nikako, pogotovo sto gledam na tu pesmu malo drugacije.

Baš me zanima da li bi on htio da ide opet ako bi to bio neki dogovor EBU i Avrotrosa

Bolja mu je reklama ova diskvalifikacija nego nastup i dobar tele u finalu.

Cele sezone sam mislila da dobija publiku al msm da nema sanse onaj nastup jeste bio mid + losa pozicija nastupanja. Da ce kezualci izdivljati na ovo je trebalo biti svima jasno

Zamislite samo shitshow sledece godine ako Holandija, Izreal i Ukrajina imaju 300+ poena na TVT sta god posalju.

Back