hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Najpoznatiji traktor u Hrvatskoj uskoro kreće na put prema Liverpoolu - cestom i teleportacijom.

‘’Na put idu želje Leta3 za mirom u Africi i celom svemiru’’ – poručili su Riječani dok su u toku poslednje pripreme i meditacije pre putovanja zlatnim traktorom - simbolom transhumanizma koji je ujedno i deo njihove humanističke, ekološke agende.

‘’To je bio mali traktorčić, sad je taj mali traktorčić prerastao u ovaj veliki zlatni traktor, koji se bori protiv svega što ne valja i put je u zlatnu budućnost." – poručio je Zoran Prodanović Prlja pre teleportacije.

🌍Početni itinerar puta je spreman, a putem će se možda menjati. O svim događajima s proputovanja do M&S Bank Arene Liverpool, gde će 9.5. Let3 nastupiti u polufinalnoj večeri na izboru za najbolju pesmu Europe, bend će obaveštavati javljanjima uživo na svojim društvenim mrežama.

Zakazani datum teleportacije je u ponedjeljak, 24.4. u 20:30 s kastavske Crekvine, saopšteno je danas iz Dallas Recordsa.

fZl9jqg.jpg

Iiiih, bombonče, ki da sam ja crt'o mapu puta... Iz kastavske Crekvine, pravo u "svet" ... 🤩😍

Hoće li bit Jovanka Broz Titunka na sceni?? "Ma je, naravno, ona je predstavnik naše kulture" :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Last edited:
Inače pored ovoga vredi izdvojiti iz ovog videa to da su u njihovoj kući ,njihovim ćerkama Slovenci favoriti koje će podržati i glasati, vode i decu na evrovziju da im u Liverpulu budu podrška, zato su se na Doru i prijavili zbog ćerki koje vole jako evrovziju i san snova im je da jednom u životu odu na evrovziju i njihovi roditelji su im to omogućili ipak iako kazu za 3 sekunde se prodaju karte na sajtu nazalost.
Češka im je omiljena pesma ove godine, deca su im oduševljena Čehinjama i stalno pevaju tu pesmu, a oni iako nisu fanovi evrovzije godinama unazad prate zbog dece pa sa njima zajedno.
Kazu da ce tesko da udju u finale, jer kazu da skandinavske zemlje se časte medjusobno sa 12 poena, kažu da je prejako polufinale i da se nadaju da ce Srbi glasati za njih makar eto, ali ubedjeni su kažu da bi bili prvo mesto da su u drugom slabijem polufinalu, jer kazu da je prvo polufinale prejako i svi favoriti su u njemu.
Medjutim na kraju podvlace da iako ne veruju da ce uci u finale, da ce dati apsolutno sve od sebe, pa kako bude- bude...

Upao sam u trans danas u prevozu kad mi krenula pesma na sluškama došlo mi da vriskam, al sam se setio da nije socijalno prihvatljivo.

Da mi je neko 90-ih rekao da će jednog dana čelnik HDZ-a (pa makar i bivša čelnica lol) ovako pevati Let3...

Pogotovu nakon ovoga:

Paa ovo je genijalno i preslatkoooo, zvuči ovako kao neka fina dečija lepa pesmica hahah :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Noćas sam sanjao da je bio ESC i da je Hr prošla u finale, ali ono kao nikom ništa, nikakvo veselje, uzbuđenje, ništa, ni kod mene ni opcenito u Hrvatskoj. Bože, šta se dešava, gdje je ESC mood pitam?? 😩

Meni je zalosno da se HRT vise investirao u ovo nego npr. da je TOP 5 materijalu Lighthouse vise odresio kesu za nastup i zabranio N*ni Kr*ljic privatne odlaske kod frizera i kostimografa 2016.

Ma ono je bila promašena pesma, uz užasan nastup, žena je napravila ok plasman, jedna od retkih koja uvela Hrvatsku u finale, po glasovima zirija je cak i ok prosla posebno na pocetku glasanja, od publike sam opet ocekivao nesto vise, ali svakako puna kapa za nju.
Objektivno pesma "Zaljuljali smo svijet" još uvek je njena najbolja pesma i ona sigurno nikada neće napraviti bolju stvar od te, jedino sa tom pesmom bi možda eventualno nešto napravila, ostale su mahom kopije te pesme, čak je i pesma Rijeka bolja od one iz 2016. godine...
Što se kaže ne pravi se od g*vana pita...

Stari par hipika iz Dalmacije idu u Liverpul stopom.
– Planiramo ostati duže ako Let 3 uđe u finale, posjetiti Liverpool Beatles Museum i zabaviti se kao nekad u mladosti. Mi smo bili sretna hipi socijalistička generacija – ponosno ističe Marica. Za put su se Barišići svakako spremili. Dobili su velike i dizajnirane ruksake s prepoznatljivim oznakama I love Vir i Mama ŠČ, isto takve majice, a ruksak su napunili uspomenama iz mladosti: fotografijama sa stopiranja i Jaggerovim potpisom.

https://www.morski.hr/mama-sc-virski-barisici-idu-autostopom-do-liverpoola-bodriti-let-3/

Inače, evo i zvanične karaoke verzije, ukoliko neko nije čuo, koliko moćno i fantastično zvuči ovaj poslednji minut i nešto, dakle nakon prvog refrena pa ta kulminacija, taj ženski vokal zvuči izuzetno u tom dele, bukvalno sjajni vokali u pozadini, tek sada čujem :love:

Back