Pokahontas
Ekspert
https://en.wikipedia.org/wiki/Celtic_metal
interesantan žanr koji mislim da nikada nismo čuli na ESC
interesantan žanr koji mislim da nikada nismo čuli na ESC
Bravo, Zoki, veliki poznavaoče muzike!Ailsha - "Go Tobann" je ne znam sta ljudi vide u ovoj pesmi skorz bezveze i zesci prosek od pesme i ova pevacica ima odvratnu boju glasa .
Irska uz Češku za sada jedina zemlja koja baš deluje kao da neće videti finale...Ailsha - Go Tobann - Ništa ni sa čim, vidim da je ona favorit ali meni pesma na prvu baš nije legla.
Bambie Thug - Doomsday Blue - Ovo mi je fino, sviđa mi se tvrđi zvuk.
Erica Cody - Love Me Like I Do - Ova mi se svidela i na prvu kada sam je čuo, najviše mi se sviđa od svih pesama iako ne verujem da će ona otići.
Isabella Kearney - Let Me Be The Fire - Ovo je samo OK.
JyellowL - Judas - Booring.
Next in Line - Love Like Us - I ovo mi je samo OK.
Slabašan izbor za Irsku kao što sam i očekivao..
Zapravo Ceska je i imala bolji izbor, ne mogu se setiti naziva pesma, ali makar u audio verziji je bila bolja od pobednicke, ali pobednicka je haoticna i ona mi uzivo lose zvuci, da se razumemo nije to jeziva pesma ima i ritam cak, moze se i nastup odraditi smislen, ali bas deluje kao pesma koja u finale ide samo ako bude bas slabo polufinale, jedina nada za finale im je da u njihovom polufinalu nastupa manje pesama nego u drugom i da bude ocajno polufinale u kojem nastupaju, oni nemaju cak ni publiku..Ceska da, ali Irska i te kako ima sansi za finale, ako izaberu dobro.