ie Irska 2024: Bambie Thug - Doomsday Blue

Ali šizofreni prelaz na početku sa "tame" na "ballet" sa pozadinom Disney zamka.. 🖤🤍 Pa povratak u tamne dubine i ludilo..

Ovo je tako spiritual, Soho, gay, dark edgy.. Želim da lutam ulicama Soho distrikta sa "izgubljenim" dušama i zavirim u najtamnije ćoškove, prljavih londonskih ulica... 🏳️‍🌈🖤🤍

Ko god da je pobedio Ailsha ili Bambie bi mi bili prvo mesto od ovih 5 slabasnih i losih pesmica, ostaje idalje žal zbog Ailshe, i vokalno i nastupom iako je bila mlaka, bila je bolja od Bambie, koja razocarala(studijska verzija njene pesme a i Ailshine bila ocekivano miljama oblje, ocekivano uzivo podbacile logicno)

Medjutim i ovako losa uzivo Irska mi je za sada broj 1, ispred Albanije, Slovenije, Ceske i Francuske, u studijskoj verziji Irska daleko najbolja stvar za sada na ESC 2024.

Ako udju u finale bice to top, posle toliko godina cekanja...

• Like
Reactions: Mrm
Nemanja97 kad posluša i pogleda 🇮🇪 2024:

159.webp

Doomsday Blue se dize na kvotama, haha, bila Irska tipa bottom 5, sad je 22 mesto. x'D
ocekujem za par dana da dodje do top 10.

Ужас, Ирска боље да бојкотује ове године Евросонг због 'Израела' него да учествује с овим смећем.

Odgledah pobednički nastup. Pa teška srca moram da priznam da je ovo najbolji izbor. U jednu ruku krindž, u drugu su mi se delovi nastupa čak i svideli xD

Erica Cody - Bila je dobra vokalno, moj favorit od početka ali falilo mi je energije na sceni.
Next in line - Samo ok.
Alisha - Meni je ovo takav mess, i audio i scenski. Drago mi je da nije otišla.
Jyellowl ft. Toshin - Dosadnjikavo i neinspirativno.
Isabella - Slatko ali nepamtljivo.
Bambie Thug - Više puta sam pogledao nastup. Harizmatično, hrabro (meni smetaju ovi simboli, asociraju me na neki mrak) Jezivo je al Evropa se pali na to. Razumem ovo kao rizik iako ne mora uvek da znači da sve što je čudno, eksperimentalno mora dobro da prođe.

Last edited:
  • Like
Reactions: Mrm
Ljudi, sve na stranu , ali svaka cast Ircima na izboru. Konacno su odlucili da rizikuju posle 100 godina slanja jednih te istih pesama. Mozda ce biti poslednji u pf ali barem su konacno odlucili da posalju nesto sto je potpuno novo za njihovo shvatanje evrovizije. Ovo me podseca na nas kad smo posle milion godina slanja istih pesama, poslali Konstry. Btw, jedva cekam kad u maju Gate i Bambi postanu esc drugari .

Back