Istorija nacionalnih izbora

Ahahahahahahahaha... Ovo je trebalo u šta trenutno slušate... "Grozni" ste.. 😌🤭🤭

Hera u istoriju, u Vavilooooon... 💙🤩🙌

Joj Andrej, to mi nikad nije ni palo na pamet da pravim. Počeo sam Evropesmu 2006, mada je tad bila sasvim grafika, ali bih da dodam :me: i :rs: zastavice u tabeli da bude jasnije kako je žiri RTCG glasao kao što sam ovo pravio:

Samo što ja ne umem dobar thumbnail da napravim 😭 a to je itekako bitno za bilo koji YT klip. Treba i onaj klip sa svim poenima za Srbiju da završim sa 2023.. i to tako stoji nedovršeno. :( Nakon što je ugašen kanal Virgostar, nema više ni podataka o glasanju na Jugovizijama (on je pravio klipove sa novinskim člancima iz tog vremena... Ali vlasnik kanala VisionOfEuro koji se isto tako zanima apskejlovanjem starih klipova mi pisao da ima sačuvane neke od njegovih klipova, mada se nada da će on obnoviti svoj kanal. Ove godine je i 40 godina od legendarne Princeze koja nije uspela da ode na Evroviziju zbog tadašnjih nameštaljki Televizije Titograd, mada je meni i Ćao amore dobar predstavnik, ali Princeza je bila favorit, i mnogo veći evergrin. Evo i tog nastupa u HD sa kanala VisionOfEuro.

Za Jugoviziju samo nema nigdje pojedinačnih glasova za 1982. i 1983.

Ti mi pošalji na PP ako imaš one skrinštotove sa YT kao kada smo dešifrovali imena članova žirija sa Jugovizije 1987. 😂 Inače te 1984. godine je na Jugoviziji u Skoplju učestvovao i Željko Samardžić. To nisam znao do pre koju godinu. 😱 Fina je pesmica, a Željko je pevao za TV Sarajevo.

E nemam imena članove žirija sa ostalih Jugovizija ,mislim da to nije ni bilo na yt.

Da,to je Željkov jedini pokušaj na ESC.

Pesma sada ima preko milion strimova. Ubeđen sam da je ovo čist ESC materijal, ne razumem kako je došla sa nenastupom...

Istorija nacionalnih izbora
Back