Istorija nacionalnih izbora

Taj Evanescence stil nikad kod nas nije zaziveo, mada generalno kod nas je tesko uci u mejnstrim sa nekim drugacijim zanrom.
 
Hevimetal Teodora, koliko je bila naporna... Vodila je zajedno sa Tatjanom Vojtehovski i još jednom (mislim da je ona što je uradila čuvenu emisiju sa Karleušom kad ova sprema biftek u novobeogradskom soliteru) noćni program na 3 kanalu. I Duška je tamo najpre radila neku emisiju o bebama. Bio je i neki klavir ili je to bila neka druga emisija, ali stalno je tako nešto užasno pevala, a ove dve kud će šta će, tapšu.
 
Braco Tufekdžić, ne znam da li se on uopšte više pojavljivao osim na te prve Beovizije.
 
Kompletirana je plejlista Evropesme 2006 - svi nastupi u FULL HD, Anžej Dežan (kako jedno lepo stvorenje) i Ninanajna, songove koje su pevali voditelji nisam želeo da obrađujem, Jelenino i Bodino izvođenje Alabine ću ubaciti u neki top 20 krindž nastupa na domaćim izborima za Evroviziju. Planirao sam i neko zajedničko gledanje oko Nove godine za naš mali slušalački klub i potom glasanje, ali ne znam da li bismo podneli (preživeli) toliku količinu krindža za tako kratko vreme.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLsOzYjvEmHi_86jepsv1WTx5AnVViqENR
 
Mislim da si mogao i da opsečeš u 16:9, da ukloniš ove crne trake iznad i ispod(jbš logo RTS sat-a, realno), i da dobiješ pun doživljaj, ovako kad se uđe u fullscreen izgleda kao umanjen video dok solidan prostor oko njega zjapi zabadava
 
To je 4:3 format, RTS je nešto pokušavao da napravi 16:9 pa je stavljao te crne površine, tj. špica je išla u 4:3 i najednom neko "mnogo" pametan je iseče tim crnim površinama; ostavio sam ovako da bi kod prikaza na telefonu (kad se ne rotira) više toga videlo, nema crnog sa leve i desne strane, a i to što predlažeš sam probao, previše je početna rezolucija niska 480p pa se tim cropovanjem baš degradira kvalitet. To se, naravno na telefonu (kad se rotira) uvek može postići opcijom "zumiraj tako da ispuni".

Projekat.mp4_snapshot_00.05.344.pngProjekat.mp4_snapshot_00.13.620.png

A i nije mi se sekao prelepi RTS-ov logo. :giggle:
 
Jedva sam uhvatio frejm sa normalnom facom (ono kad joj se mišići lica umore od tolikog bečenja);

Image76.png

ali sam odustao da napravim od njega thumbnail, ipak nije to Maja, pa sam odustao i odabrao neki skroz random frejm sa plesačima. 😌
 
A ultimativni hit iz 2009. o kome se toliko pričalo na Farmi... 😌

QdPh33u.gif
 
Back
Top