Ovo mi je lose. LED ekrani, scenografija top - ali potpuno nepotrebno sto su angazovali plesacice, i ugurali i njoj da igra. Izgleda kao kuvana noga, malo bolje od nase AnDJeline. Kad stane sa koreografijom glas top, cim krene, neje najbolje. Ispada iz trke za pobedu, inace da je bila sama na sceni i spontana kao na Sanremu sa potpuno istim stajlingom, i scenografijom bila bi u igri....
Ona mnogo bolje izgleda kada spontano pleše i pleni svojom harizmom. Nikakva konkretna koreografija sa plesačicama joj nije bila potrebna. Možda na kraju izvisi za top 3 zbog pogrešnog nastupa.
Ja ne znam sta je Vama ljudi na ovolikoj sceni zamisljate da bude sama? Nije ovo Sanremo a peva i bop. Ona je uvek u prvom planu cak kad su i plesaci oko nje.
Ako im je cilj bio da odaberu kostime koji će ih stopiti sa podlogom i učiniti neprimetnima onda svaka čast. Uspeli su u tome. Anđelka sabija i pevanjem i vladanjem scenom, baš je profi.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.