it Italija 2024: Angelina Mango - La noia

Nema sanse da odustane 😅
Mnogo mi drago što je pobedila 😇
Geolier doživeo Ultimo scenario, i nije mi zao
Irama u top5 😍
Kolorsi prenisko, Il Volo previsoko

Nadam se da ce 🥭 prihvatiti da ide na esc. Njena pobeda bila je juce jedina svetla tacka esc finala ( i dalje sam u blagom soku zbog Finske). Koliko sam srecan zbog Angeline toliko sam sa druge strane razocaran tretmanom Analize pa i Irame. Ovo jeste bio najbolji Sanremo u poslednjih nekoliko godina i bilo ko od 10 takmičara da je pobedio, ja sam zadovoljan, ali Analiza i Irama uvek završe potcenjeni

Prihvatiće, šta se cimate, pa nije to ultra zvezda pa da se bojimo da ne prihvati. 😃

Stvarno, Analisa i Irama moraju da pobede u nekom trenutku. Pogotovo Irama, koji svoje najbolje pesme donosi upravo na Sanremo.

Ali njegove najuspešnije pesme su brze i modernije, i visoko na charts, a na SR dođe sa baladom, meni je super to, ali za rezultat izgleda i ne, vremena su se promenila..

Ima smisla. Na primer, press ga je najvise ispostovao sa La Genesi
Ali njegove najuspešnije pesme su brze i modernije, i visoko na charts, a na SR dođe sa baladom, meni je super to, ali za rezultat izgleda i ne, vremena su se promenila..

Jao sad gledam kako bi bilo dobro imati "Tuta gold" u Malmo! 🥹🥹🥹 Koliko je bolje od "Soldi", sa "Brividi" mi je tu negde.. Jučerašnji stajling i koreografija.. 🤩 🇮🇹 bi mi išla na broj 1..

Jedino od povratnika su sa drugačijom pesmom došli Annalisa i Kolorsi.
Fridu nikad prezaliti necu

• Like
Reactions: Mrm
I Annalisa i Kolorsi su pametno skrojili pesmu shodno zvuku koji trenutno neguju. Kolorsima se nije isplatilo i nepošteno su ih patosirali, a o Annalisi ne vredi da pričam...užasno mi je krivo što sada nije uspela da pobedi.

Inace, Andja je imala bas tuznu zivotnu pricu. Umro joj je otac kad je imala 13 godina, i to na sceni dok je izvodio svoj najveci hit "Oro". Mogu misliti koliko je to traumaticno za dete u pubertetu, jos da stvar bude gora zabelezeno je kamerama...

Meni ona tako dobrocudno izgleda, bukvalno dodje mi da je zagrlim 😂

Želim Ghali sa Rich Ciolino u Londonu 2025. godine!! 🙌❣️😌

Inace, Andja je imala bas tuznu zivotnu pricu. Umro joj je otac kad je imala 13 godina, i to na sceni dok je izvodio svoj najveci hit "Oro". Mogu misliti koliko je to traumaticno za dete u pubertetu, jos da stvar bude gora zabelezeno je kamerama...
A sad čitam da joj je i stric doživeo infarkt tokom sahrane oca i umro u bolnici. Strašno...

I Annalisa i Kolorsi su pametno skrojili pesmu shodno zvuku koji trenutno neguju. Kolorsima se nije isplatilo i nepošteno su ih patosirali, a o Annalisi ne vredi da pričam...užasno mi je krivo što sada nije uspela da pobedi.
Joj kad je vidim kako je skoro u suzama sinoć na sceni... ma Italija ne zaslužuje pravo glasa!!!

Ne znam da li ste kačili ovo...

Poslušah sad pobjednicu jer sam skroz zaboravio jesam li je uopće čuo i bzvz mi je ovo. Ako ode, bit će mi najslabija talijanska pjesma u zadnjih dosta godina

I dalje sam pri stavu da je Annalisa imala savršenu pesmu za ESC, brz i keči refren, koreografija, vokalni momenat na kraju, emocija, ma sve. Mislim da će mi ostati najbolja pesma koju sam čuo u celoj NF sezoni

Back