Izbori

U zemlji Srbiji se i ne ostavlja smeće na sred ulice pa znamo na šta je ličila Sremska Mitrovica nakon vašeg boravka tamo.

Pošto putujući cirkus uskoro stiže i u moj kraj, evo iskreno se nadam da i ja neću gaziti po.......tome što ostavite za sobom nakon sendviča koje vam je vaš predsednik pripremio.

Sve srBske običaje vi znate, jedino kultura i elementarna pristojnost, e to već malo teže usvajate.
Поздравили те Егзит и Гуча. Ја бих рекао да ви исто немате културу ни пристојност. Од СНС људи се разликујете само по томе што сте боље организовани. Ништа више и ништа мање. Само таква организованост треба и на изборима. Превише сте бесни, ваљда од силног пумпања.

Поздравили те Егзит и Гуча. Ја бих рекао да ви исто немате културу ни пристојност. Од СНС људи се разликујете само по томе што сте боље организовани. Ништа више и ништа мање. Само таква организованост треба и на изборима. Превише сте бесни, ваљда од силног пумпања.

Kakvo vrhunsko spinovanje. Baš me lepo nasmeja sada :ROFLMAO: Dobro vas obučavaju u stranačkim prostorijama, nema šta 👋

Što se organizacije tiče, pa tu ste vi apsolutni šampioni. Bilo da treba da se ubacite među lokalno stanovništvo i glumite kako ste jedni od njih (da ne kažem, i glasate na njihovim lokalnim izborima), bilo da spremate paralelne biračke spiskove/patrolirate u crnim limuzinama, bilo da orkestrirano pokazujete srednji prst sopstvenom narodu - ravnih vam nema.

Takav nivo primitivizma, prostakluka i bahatosti koje nam tvoja stranka servira je zaista teško pojmljiv razumnom čoveku.

Što se tiče toga ko je besan a ko ne, meni se čini da ste ipak vi ti koji su sve nervozniji. Intenzitet tvog stranačkog aktivizma ovde to i potvrđuje. Nadam se da su bar dnevnice dovoljno visoke da ublaže anksioznost.

Što se tiče toga ko je besan a ko ne, meni se čini da ste ipak vi ti koji su sve nervozniji. Intenzitet tvog stranačkog aktivizma ovde to i potvrđuje. Nadam se da su bar dnevnice dovoljno visoke da ublaže anksioznost.
Буквално, нисам у странци, само симпатизер, но небитно. Нико није нервозан него забринут због могућег насиља. Не знам колико ће бити људи, али дај боже да све прође како треба. Када вас 'пумпају' и дозвољавају вам да гађате полицајце и гађате скупштину, град Београд треба да се припреми и да обезбеди да та руља бесна не буде насилна.
Надам се да Вучић више неће дозволити ситуације попут гађање полицајаца. Сузавац обавезно по свима који нападну полицију.
Иначе, овај форум тооооолико битан да би неко слао активисте да гурају СНС политику.

Ne znam kako u vašim gradovima protiče današnji "generalni štrajk" ali u Novom Sadu je sve puno. Od kafića do restorana, prodavnica, ljudi masovno nose cveće i kese u rukama pred sutrašnji 8. mart. Malopre sam bio i u Promenadi, tamo neviđena gužva. O saobraćaju i da ne govorim.

Mislim da je ova akcija potpuno izignorisana i neuspešna, dan pred 8. mart je baš pogrešan datum za ovako nešto čaki ako je "proba".

Izveštavanje pojedinih medija o "generalnom štrajku" je u krajnju ruku degutantno i neistinito.

Slično je i u Beogradu. Kupuje se. Svratio do Super Vera na Novom Beogradu, ima ljudi, nije krcato, ali nije ni prazno. Nije nešto puno promovisan taj generalni štrajk, možda je akcenat na 15. martu.

Niko nije gadjao policajce, vec privatno Sapicevo obezbedjenje kad je izaslo u narod i intervenisalo koristeci stangle i sajle. A oni sitni uhlebljeni krimosi i cuvari nocnih klubova. Svi su vec prepoznati
Не причам о том догађају, нити о Београду него о догађајима у Новом Саду где су протестанти неколико пута већ гађали полицију јајима, фарбом.

Mora biti da su to isti koji su prevarili Meloni pretvarajući se da su iz Afričke Unije.

Meloni su uhvatili kako je umesto zvanične pro-ukrajinske politike imala više neutralan stav:

Najveći problem je tu bio sigurnosni propust da neko neproveren razgovara s premijerkom...
(Kako nisu razlikovali afrički i ruski akcenat mi i dalje nije jasno lol)

Mora biti da su to isti koji su prevarili Meloni pretvarajući se da su iz Afričke Unije.

Meloni su uhvatili kako je umesto zvanične pro-ukrajinske politike imala više neutralan stav:

Najveći problem je tu bio sigurnosni propust da neko neproveren razgovara s premijerkom...
(Kako nisu razlikovali afrički i ruski akcenat mi i dalje nije jasno lol)
Ja ne znam koga sve nisu prevarili. Mene neko da zove a na takvoj sam poziciji, trazila bih video call. Valjda postoje protokoli provere?Volela bih da cujem AV prank.

Evo parcijalne liste prevarenih:

https://www.independent.co.uk/news/...s-vovan-leo-varadkar-prank-call-b2467203.html

Boze, onaj Milos Pavlovic je doslovno mini-Vucic. Ne znam vise iz koje mentalne ustanove ih vade.
Pa on jeste SNS projekat i Vučićev projekat (tapšao mu u Jagodini) koji je okupio još neke budale i sad kao protestuju protiv drugih studenata i hoće da uče da bi ispalo da nisu svi studenti za prekid i da bi se bacila dodatna ljaga na blokade....

Back