Izbori

Nije bitno da li si anonimus, već da si deo bilborda kao predstavnik neke mlađe generacije. Isto važi i za druge ljude koji su prihvatili da budu deo kampanje, a što u opštem slučaju može doprineti većem broju glasova. Da je dovoljno samo broj 1 napisati, radili bi tako, ali očigledno žele da prolaznici obrate pažnju na ono što je na bilbordima i podstaknu ih da glasaju, makar one neopredeljene. U suprotnom, ne bi valjda ni ulagali toliko u marketing.

Takođe, poenta je da nije svaki honorarni posao isti. Nije isto da li se npr. uzme 200 evra da bi se visilo na panou zajedno sa ljudima sa čijim stavovima se ni sam ne slažeš u onome što reklama promoviše, ili odraditi za isti honorar dizajn novogodišnje šolje (pa i da je SNS šolja, opet je kolilo toliko "iza scene").

Mrmice kad vec visis na bilbordu mogao si da budes pametan pa i da se uvuces negde, a ne za sitne pare da visis i dajes podrsku sns-u
Msm kad vec javno dajes podrsku sns-u onda imaj koristi od toga, a ne ovde da glumis moralnu gromadu.
Mozda ti nisi poznata licnost, ali ce tebe na tom bilbordu videti poznanici i odmah ce reci da si dao podrsku sns-u. Nece sigurni pomisliti da visis tu jer ti je dosadno....

Ono zbog cega toliko ljudi skacu na tebe je sto izgleda da nemas osecaj u kojoj zemlji zivis, onda jos to posprdno izgleda. Nonstop se zalis na malu platu, a spominjes neku skupu garderobu, odlaske na ESC i sta sve ne. Onda ovamo das informaciju da imas stan koji izdajes, a onda opet pocnes da se zalis na besparicu i das informaciju da si isao na fotosesiju (koja pride verovatno bude placena koliko se obicno placaju takve stvari, a to nije mnogo). Tvoj izbor je sta ces izloziti o sebi u javnosti, ali nemoj posle da pravis od sebe zrtvu kada na ove ocigledne kontradiktornosti.

I to "ako ti smeta ne odgovarajte mi, nonstop mi se kacite na postove" je jako perfidno. Uzurpiras svaku temu, ovde se predstavljas kao politicki guru, svuda pises sa visine i ocigledno da to ljudima smeta. Ni ne pokusavam nista da ti objasnim jer ocigledno da nema posla od toga, vrteces istu pricu i to je tako, ali mozda bi mogao malo nesto da se zapitas kad ti doslovno ceo forum istu stvar kaze.

Hvala ti Miloše na tome "mlađa generacija", sa 34 godine.. 😍🤭

Znate svi vrlo dobro kako funkcionise drzavna sluzba i odnos prema zaposlenima. Bar se nadam Mrmi da nisi dobio novac na ruke, sto je velika verovatnoca ali ajde. Dakle bio ili ne bio clan stranke, prinudjen si da igras po njihovim pravilima i da prisustvujes njihovim aktivnostima i ako je tebi to ok, ko smo mi da te osudjujemo.
Problem je ako osecas prezir prema toj partiji bilo bi ti glupo da dises vazduh s tim istim ljudima a kamoli da se slikas ili ides u restoran, ali da ne ulazimo sad u tvoje misljenje i u tvoje izbore. Iako si izneo dosta toga ovde sto mozda nije trebalo da se iznese, barem si transparentan i ne krijes nista. Nadam se iskreno da ces moci slobodno da glasas u nedelju i da niko nece uticati na tvoj izbor!

• Like
Reactions: Mrm
@whisky

Ovde je tenutno većinska postavka iz SPS-a..
Naravno da ću moći slobodno da glasam..
Zahvaljujem se na normalnoj komunikaciji i konstruktivnoj kritici..

Evo kako jeste:
Mrmice kad vec visis na bilbordu mogao si da budes pametan pa i da se uvuces negde, a ne za sitne pare da visis i dajes podrsku sns-u
Msm kad vec javno dajes podrsku sns-u onda imaj koristi od toga, a ne ovde da glumis moralnu gromadu.
Mozda ti nisi poznata licnost, ali ce tebe na tom bilbordu videti poznanici i odmah ce reci da si dao podrsku sns-u. Nece sigurni pomisliti da visis tu jer ti je dosadno....
Ono zbog cega toliko ljudi skacu na tebe je sto izgleda da nemas osecaj u kojoj zemlji zivis, onda jos to posprdno izgleda. Nonstop se zalis na malu platu, a spominjes neku skupu garderobu, odlaske na ESC i sta sve ne.

Izvini Milanče, ja sam sa bilborda "Vojvodina ne sme da stane".. Mene Srbija NE ZANIMA... 🤭

A koja adresa sajta stoji u donjem levom ćošku 😃

20231211_120837.webp

Samo ću vam reći da je u 🇵🇹 opet bilo ispod 100 birača prijavljeno za izbore, ali skoro pa 100.. Naravno RIK (čitaj ovde SNS) nije hteo da prihvati to BM, ali sam se ovaj put baš založio da se BM u ambasadi u Lisabonu otvori za razliku od prethodnog puta, i imamo ga.. Eto kako lepo skupljam "SNS i SPS" glasove... Eeeee moji vi.. 😉 To je @MilanB na primer mnogo opasnije, jer svi znaju ko je tražio to BM, nego ovo što si me ti juče pitao..

Mrmice kad vec visis na bilbordu mogao si da budes pametan pa i da se uvuces negde
Зашто бих то радио?
Зар се не боримо против тога?
Ја 7 година радим без унапређења драги мој, посао за који сам преко конкурса примљен, за који сам обучен и за који се решењем сваке годинеу фебруару месецу ОЦЕЊУЈЕМ...толико.. :)

Last edited:
Зашто бих то радио?
Зар се не боримо против тога?
Ја 7 година радим без унапређења драги мој, посао за који сам преко конкурса примљен, за који сам обучен и за који се решењем сваке годинеу фебруару месецу ОЦЕЊУЈЕМ...толико.. :)
Pa kad ih vec podrzavas, nemoj to za sicu da radis

Pa kad ih vec podrzavas, nemoj to za sicu da radis
Ја нисам био плаћен за подршку, него за хонорарни посао који сам одрадио за странку.
Урадио бих и за другу неку странку, исто хонорарни посао, а не мора да значи да бих је подржавао.
Радио сам хиљаде хонорарних послова, за фирме за које баш и немам лепе речи, такође.

Ali upravo u tome i jeste poenta. Ti si plaćen za honorarni posao, ali za ljude koji vide taj bilbord ti si samo jedan od SNS članova ili simpatizera.
To nije honorarni posao koji je iza scene, tipa organizovanje neke tribine ili dizajniranje promo banera, već posao kojim ti (hteo ili ne) postaješ deo SNS-a.

Ali upravo u tome i jeste poenta. Ti si plaćen za honorarni posao, ali za ljude koji vide taj bilbord za ti si samo jedan od SNS članova ili simpatizera.
To nije honorarni posao koji je iza scene, tipa organizovanje neke tribine ili dizajniranje promo banera, već posao kojim ti (hteo ili ne) postaješ deo SNS-a.
Dobro ako to znači to, eto postao sam deo SNS, samo ja o tome nisam obavešten..... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Last edited:
Back