Petar
Ekspert
Blam. Srpski Baltik pronađen tupav kao i uvek.
Tek sad kad sam otišao odatle čujem koliko zapravo dijalekt iz Pomoravlja zvuči kao sa juga Srbije.

Blam. Srpski Baltik pronađen tupav kao i uvek.
Ma sumnjam da je mnogo bolje bilo gde, posebno u nekim manjim gradovima, i među tom nekom penzionerskom populacijom...Blam. Srpski Baltik pronađen tupav kao i uvek.
Mala šala jer te dve opštine i grad uglavnom idu u paketu kao baltičke sestrice.A što srpski Baltik?
Ako predju cenzus, ili steknu uslove da izadju na izbore (10000 potpisa)? Ako prvo, logicno da trose samo 11000 jer jos nisu dobili novac.Misliš da će Tadija i Radule da obaraju vlast i ako pređu..Pa što im je SNS onda "sakupljao" potpise u Sremskoj Mitrovici, te na Paliluli i Zvezdari iza zatvorneih vrata! Smehotres..
Evo ti šta misle i o Tepićki..
A inače 400 000 eur se dobija minimum ko pređe cenzus za kamoanju, a lista Dobro jutro je potrošila 11 000 eur na kampanju..
Branče, Tadija i Radule grickaju nokte u nedelju oko 22 h..
DOBRO JUTRO, CHODO!![]()
Uz svo dužno poštovanje ti nisi kritičar ti ovde demorališeš ljude. Ili bar pokušavaš. Odmah da se ograničim - nemam nameru da te vređam na ličnoj osnovi. Mislim da imam pravo da komentarišem tvoje stavove jer su javni i objavljuješ lične stvari o sebi ovde.Kad sam kazao da me čudi?
I biću i dalje kritičar ma šta ko mislio..
Jaka stvar, ni sad ne izlazim, kao zatočenik, nemam vremena nizašta..
Moram da pitam, za one za koje mi je stalo pitam, za koga mi nije stalo ne pitam apsolutno... Ako se razumemo...Ma samo o tebi razmišljam, Mrmdžijo.Pričam o glavnim akterima na političkoj sceni.
Al' i ti se malo foliraš da si protiv njihove vlasti, sve dok propagiraš apstinenciju lolIstina je ovo da neće moći slobodno šetati. Šanse nema, ne mogu da zamislim to. Kao ona fotka Koštunice iz marketa koja je bila mnogima simpatična, pa je neko napisao da li će ovi moći tako. Neće moći.