Pokahontas
Ekspert
Jasno je, ali šta je onda krajnji cilj? Da zeleni instaliraju svoju vladu? Ko nam garantuje da ćemo nakon toga imati demokratske i fer izbore nakon toga?
Ma dobro, neka ostane onda ovako, ako ti je sada super i kul, neka ostanu Vucic, Dacic i deka Nestorovic na vlasti lepo jos lepse neka se udruze uskoro cak i na drzavnom nivou, mi cemo lepo svi otici ne samo ja nego svi, a Vucic jos 70 godina neka vlada...Jasno je, ali šta je onda krajnji cilj? Da zeleni instaliraju svoju vladu? Ko nam garantuje da ćemo nakon toga imati demokratse i fer izbore nakon toga?
Tesko ce zeleni instalirti svoje ljude na vlasti u Srbiji tako da se ponovi scenarijo sa Vucicem. Neki leverage ce morati dobiti, ali okretanje ka zelima u Srbiji moze jedino znaciti okretanje ka politickom plularizmu.Jasno je, ali šta je onda krajnji cilj? Da zeleni instaliraju svoju vladu? Ko nam garantuje da ćemo nakon toga imati demokratske i fer izbore nakon toga?
E to mi ima više smisla, ja uvek zamišljao Ruse.Pa to su Srbi koji vrsljaju po Srbiji, ali ruski agentni. A mislim sijaset ih je samoproklamovanih i starnoproklamovanih
Rusofilija za mene čak spada i u bolest makar u Srbiji,u opsesiju, recimo dešavalo se ne samo meni, već i generalno ljudima i uživo i virtuelno da dobijaju neprijatne poruke, ili pretnje jer javno ili putem komentara iznesu stavove, onda se jave nacoši i SRBENDE i Rusofili veliki, da ti kažu da samo zato što tebi Putin nije najveći svetac koji hoda planetom i zato što kažeš da je odavno Kosovo i izgubljeno i prodato kako si ti neki NATO lobista, satanista, kako podržavaš nekakvu duboku državu, kako te plaća Soroš i ostale budalaštine i spinovanja...Rusofilija u Srbiji je kontrateža NATOu, realnost je da većina takvih ljudi nisu plaćeni za takva verovanja nego su tako vaspitani
Jedini za koga su Rusi zainteresovani da imaju u svojoj agenturi je Vucic i njegova mafija, a i oni bi isto to, samo mali problem je sto je Rusija daleko. Medjutim vidi se da nada umire poslednja.Rusofilija u Srbiji je kontrateža NATOu, realnost je da većina takvih ljudi nisu plaćeni za takva verovanja nego su tako vaspitani
Ne zovu džabe svi nas, a i ne vidi nas mahom svet kao male Ruse...Jedini za koga su Rusi zainteresovani da imaju u svojoj agenturi je Vucic i njegova mafija, a i oni bi isto to, samo mali problem je sto je Rusija daleko. Medjutim vidi se da nada umire poslednja.
Moje mišljenje je da smo u dvostrukom obruču, uspeo je da odgovara svimaJedini za koga su Rusi zainteresovani da imaju u svojoj agenturi je Vucic i njegova mafija, a i oni bi isto to, samo mali problem je sto je Rusija daleko. Medjutim vidi se da nada umire poslednja.
E pa bravo lolRusofilija za mene čak spada i u bolest makar u Srbiji,u opsesiju,