Izbori

Jasno je, ali šta je onda krajnji cilj? Da zeleni instaliraju svoju vladu? Ko nam garantuje da ćemo nakon toga imati demokratske i fer izbore nakon toga?

Blago ljudima koji ne znaju ništa od ovoga, samo ću to reći.

Jasno je, ali šta je onda krajnji cilj? Da zeleni instaliraju svoju vladu? Ko nam garantuje da ćemo nakon toga imati demokratse i fer izbore nakon toga?
Ma dobro, neka ostane onda ovako, ako ti je sada super i kul, neka ostanu Vucic, Dacic i deka Nestorovic na vlasti lepo jos lepse neka se udruze uskoro cak i na drzavnom nivou, mi cemo lepo svi otici ne samo ja nego svi, a Vucic jos 70 godina neka vlada...

Mislim kako tako posmatras stvari i svet, rdjavom i dlake smetaju.. znaci ako nesto nije dobro, to se mora menjati, ako nam taj sledeci ne valjamo mi cemo glasati opet protiv njega i tako u krug dok ne nadjemo onog ko nam valja..

U Meksiku promenili za nekoliko godina jedno 4 ili 5 vlasti, svake godine menjali predsednika, dok nisu izabrali pravog, mislim da je Mekskiko, nebitno uglavnom bitna je poenta, smenjiva vlast je po mom misljenju glavni cilj, da nam vlada neko ko ce lako da ode sa vlasti i koga mozemo lako smeniti, lakse smeniti Mariniku ili recimo tog Jeremica dajem primer, nego smeniti Vucica to vidite i sami jako tesko ide...

Jasno je, ali šta je onda krajnji cilj? Da zeleni instaliraju svoju vladu? Ko nam garantuje da ćemo nakon toga imati demokratske i fer izbore nakon toga?
Tesko ce zeleni instalirti svoje ljude na vlasti u Srbiji tako da se ponovi scenarijo sa Vucicem. Neki leverage ce morati dobiti, ali okretanje ka zelima u Srbiji moze jedino znaciti okretanje ka politickom plularizmu.

Pa evo smenili bi vlast u BGu da Nestorović nije trojanski konj i to ubedljivo, pored svih izbornih inžinjeringa

Mi izborni proces dok je ovakva situacija ne možemo kontorolisati, ono što možemo je da na vreme provalimo sve koji su spremni da izdaju opozicionu ideju nezavisno od ideologije.

Srbija je puna ruskih agenata i dok je tako zeleni mogu samo da pomognu da se balansira tas. A svakako ne valja da je jedna struja dominantna i ja tu ne vidim neku fatalnu opasnost od zelenih, cak mislim da bi njihovo prisustvo napravilo smenjivu vlast.

Obožavam te priče o ruskim agentima koji vršljaju po Srbiji.

Najgora stvar je što čak i ako bude novih beogradskih izbora, teško da će se bilo šta promeniti. Vučić će ponovo pokrenuti mašineriju, a opozicija će teško privoleti glasače da ponovo izađu na izbore. 😕

Evo Nestorović je prvi ruski agent haha, čovek čak imao pre nekoliko dana slovo Z na košulji, pita ga novinarka kao: "Ooo, a šta vam je to gospodine, je l to Z", a tek brat Nestor prasnuo u smeh i kaže: "Eeeh Ljiljoo, pa naravno da je slovo Z, znaju svi šta sam ja" :O

Rusofilija u Srbiji je kontrateža NATOu, realnost je da većina takvih ljudi nisu plaćeni za takva verovanja nego su tako vaspitani
Rusofilija za mene čak spada i u bolest makar u Srbiji,u opsesiju, recimo dešavalo se ne samo meni, već i generalno ljudima i uživo i virtuelno da dobijaju neprijatne poruke, ili pretnje jer javno ili putem komentara iznesu stavove, onda se jave nacoši i SRBENDE i Rusofili veliki, da ti kažu da samo zato što tebi Putin nije najveći svetac koji hoda planetom i zato što kažeš da je odavno Kosovo i izgubljeno i prodato kako si ti neki NATO lobista, satanista, kako podržavaš nekakvu duboku državu, kako te plaća Soroš i ostale budalaštine i spinovanja...

Rusofilija u Srbiji je kontrateža NATOu, realnost je da većina takvih ljudi nisu plaćeni za takva verovanja nego su tako vaspitani
Jedini za koga su Rusi zainteresovani da imaju u svojoj agenturi je Vucic i njegova mafija, a i oni bi isto to, samo mali problem je sto je Rusija daleko. Medjutim vidi se da nada umire poslednja.

Jedini za koga su Rusi zainteresovani da imaju u svojoj agenturi je Vucic i njegova mafija, a i oni bi isto to, samo mali problem je sto je Rusija daleko. Medjutim vidi se da nada umire poslednja.
Ne zovu džabe svi nas, a i ne vidi nas mahom svet kao male Ruse...

Moje mišljenje je da smo u dvostrukom obruču, uspeo je da odgovara svima

Makron, Meloni itd. isto ga tapšu po ramenu, istok Orban i Putin

Evo sad Pink odjednom evrofilan, do juče rusofilni... menjaju oni kako im se ćefne.

Vučić je dobar uglavnom sa svima to jeste, odnosno ne sa svima, ali ima prijatelje i na zapadu i na istoku, tako da zaista će biti teško da on jednog dana padne.
Jedini način je izgleda da on padne, tako što će odjednom da kaže kako je i sam rekao: "Eeeh ne mogu više jako dugo sam na vlasti povlačim se"

Vučić baš deluje kao neko ko bi pre umro, nego izgubio na izborima i izgubio vlast, čak su ljudi koji ga poznaju, čak ranije i Šešelj kakav god da je rekli, da je njemu vlast nešto najbitnije i da bi crkao samo da IMA VLAST!

Pa kad dublje malo pogledas radi se o alijanski autokrata i nacionalista koji pokusavaju da prosire svoju sferu uticaja. A odnos sa Kremljem je slojevit i sta znaci shared values kada je u pitanju Rusija, to je uglavnom zloupotreba tradicionalnih vrednosti u cilju nametanja ovih vezanih za novi svedski poredak autokratije vs demokratije.

Back